Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП ЗА ВИКЕНД: БЛИЗАНИЦИМА новчани проблеми, СТРЕЛАЦ ужива у љубави

Сазнајте шта вашем знаку предвиђа хороскоп за викенд од 05. до 07. новембра 2021. године.

1636103480_ljubav.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Викенд и радна недеља  је идеална за решавње проблема, све оно што сте одлагали сада је одлично време да почнете да решавате,поготово почетак недеље. Водите рачуна коме позајмљујете новац.Може доћи до малих несугласица у кругу породице.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за 2022. годину: Коме звезде предвиђају РАСКИД, а ко ће пронаћи своју сродну душу?

Бик

Овог викенда ослоните се на своју интуицију. Решавење имовинских односа доживеће кулминацију, што ће се добро одразити по вас. Напокон ћете моћи да се опустите. Рационлано ћете трошити енергију и окренућете се стварима које вас чине срећним.

Близанац

Овог викенда имаћете мале новчане проблеме које ћете решити уз помоћ пријатеља. Послушајте његов савет. Обратите пажњу на комуникацију, можете несвесно да увредите некога од чланова породице. Потрудите се да се што више крећете,то ће позитивно утицати на вас.

Рак

Имате доста позитивне енергије, креативни сте. Енергију усмерите на доношење нових идеја,не потцењујте своје могућности, не дозволите да вам мали проблеми одвуку пажњу.Уживајте у овом викенду колико год можете.

Прочитајте још: Наступа НОВО ДОБА, стиже Венера у Јарцу: Обратите пажњу на комуникацију, односе и НОВАЦ!

 

Лав

У току викенда остварићете неке своје циљеве. Размишљајте позитивно. Ако вам је у протеклом периоду учињена неправда све би се могло исправити у току ове радне недље. Подршку и разумевање околине ћете имати.

Девица

Овог викенда доносите одлуку да промените устаљени ритам вашег живота. Пажњу ће вам привући нове ствари имаћете потребу да се бавите другачијум стварима. Доста времена ћете посветити породици. Имаћете разумевања за њих. Тражиће од вас савете.

Вага

Све што сте планирали полако почните да реализујете тј да правите план за дане викенда Срећа вас прати. Бизнис план вам добија форму и желите још неке ствари да уобличите. Ви сте добри добри органозатори тако да вам време неће представљати проблем.
 

Шкорпија



Током овог викенда бићете излозени великом притиску. Очекује се од вас да донесете одлуку везану за љубав Потрудите се да реално сагледате ствари око себе, слободно се ослоните на вашу јаку интуицију. Не подлежите притисцима околине. Одлука је само ваша и  ви ћете после ње живети у складу са њим.

 

Прочитајте још: ЈЕДНОСТАВНО И ЛАКО: Сазнајте колико имате година на ДРУГОЈ ПЛАНЕТИ!


Стрелац


Захваљујући пријатним дешавањима у вашем приванотм животу зрачите позитивном енергијом. Љубав ће бити наглашена овог викенда.  Пуни сте оптимизма и то ваш партнер осећа. Лепо и складно функционишете. Потрудите се да максимално искористите ову недељу и да живите у складу и у љубави.


Јарац

Овог викенда имате наклоност партнера и пријатеља за разговоре везане за посао као и за међуљудске односе. Годи вам њихова подршка и време које издвајају за вас. Отворите срце и душу, што је код вас јако ретко, и све им реците. Њихови савети су злата вредни. Партнер вам пружа емотивну и психолошку подршку.


Водолија

Викенд искористите за "чишћење" дома и ваших мисли. Потребан вам је детокс како би били смирени и растерећени за радну недељу јер вас чека доста посла и обавеза. Када је мир у души као и у вашем окружењу ви сте нов човек и све постижете.

Прочитајте још: Најбољи ЉУБАВНИЦИ хороскопа: ОВА четири знака буде вулкан СТРАСТИ код партнера!



Рибе

Радна недеља ће бити стресна. Покушајте да се дистанцирате од људи који желе да вас увуку у оговарања и лажи. Ви тачно осећате те људе. Да би били спремни за њих овог викенда приуштите себи у свом дому спа викенд. Нега тела, читање лепе књиге, лагана музика и разговор са пријатељима ће вам напунити батерије .

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas