· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА ВИКЕНД: Лавови треба да се ПРИМИРЕ СА БУРНИМ РЕАКЦИЈАМА, један знак очекују лепа дешавања на ЉУБАВНОМ ПОЉУ

Погледајте шта вам звезде предвиђају за викенд

1671262444_shutterstock_1482097880.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Недеља иза вас је била изазовна. Били сте под стресом, а тело вам шаље сигнале које ви не чујете. За викенд се окрените себи!

Бик

На пољу љубави може доћи до сукоба због нагомиланог стреса. Немојте реаговати бурно поготово за дане викенда. Полако и одбројите до десет.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

Близанци

Ако вас неко не разуме или неће по вашем, не мора да значи да је ваш непријатељ. За викенд поразговарајте сами са собом и покушајте да ствари не схватате лично.

Рак

 У дому ће бити тежих разговора. Старија мушка особа тражи разговор. Ако вам сада не одговара јасно реците, а савет женске особе прихватите.

Лав

Ако се не примирите са бурним реакцијама, окружење више неће имати разумевања. За викенд се одморите и питајте особу од поверења где грешите и запитајте сами себе зашто имате такве реакције.

Девица

Ако се опустите за викенд и не размишљате о послу може вам се десити да откријете како је лепо уживати у малим тренуцима среће.

Вага

Ви се лично осећате као сте у кавезу. Све је исто, а ви не волите рутину. Може вам се десити да се превише опустите и да тада угрозите своју везу. Будите мудри.

Шкорпија

За дане викенда очекујте лепа дешавања на пољу љубави, били слободни или у вези.

Стрелац

Повлачење у себе вам неће помоћи. Морате разговарати и у лице рећи све што вас погађа. Једино тако ћете са партнером решити проблеме. Немојте разговарати за викенд већ почетком радне недеље.

Јарац

У породици су ствари коректне. Може се десити да за дане викенда чујете не баш лепе вести везане за породицу. У љубави вас очекује интересантан разговор са особом са којом сте од скоро у контакту.

Прочитајте још: Почетак 2023. године њима доноси срећу: Један знак очекује нова љубав, а други пословни успех

Водолија

Ако сте планирали разговор са надређенима слободно се усудите на тај корак. Немате се чега плашити, а за викенд размислите и направите план разговора.

Рибе

Ако се потрудите овај викенд може да вам буде чаробан. Одморите се, лепо се наспавајте и прихватите позив од пријатеља. Чека вас занимљив сусрет!
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.