Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA VIKEND: Lavovi treba da se PRIMIRE SA BURNIM REAKCIJAMA, jedan znak očekuju lepa dešavanja na LJUBAVNOM POLJU

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za vikend

1671262444_shutterstock_1482097880.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Nedelja iza vas je bila izazovna. Bili ste pod stresom, a telo vam šalje signale koje vi ne čujete. Za vikend se okrenite sebi!

Bik

Na polju ljubavi može doći do sukoba zbog nagomilanog stresa. Nemojte reagovati burno pogotovo za dane vikenda. Polako i odbrojite do deset.

Pročitajte još: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde donose 2023. godine

Blizanci

Ako vas neko ne razume ili neće po vašem, ne mora da znači da je vaš neprijatelj. Za vikend porazgovarajte sami sa sobom i pokušajte da stvari ne shvatate lično.

Rak

 U domu će biti težih razgovora. Starija muška osoba traži razgovor. Ako vam sada ne odgovara jasno recite, a savet ženske osobe prihvatite.

Lav

Ako se ne primirite sa burnim reakcijama, okruženje više neće imati razumevanja. Za vikend se odmorite i pitajte osobu od poverenja gde grešite i zapitajte sami sebe zašto imate takve reakcije.

Devica

Ako se opustite za vikend i ne razmišljate o poslu može vam se desiti da otkrijete kako je lepo uživati u malim trenucima sreće.

Vaga

Vi se lično osećate kao ste u kavezu. Sve je isto, a vi ne volite rutinu. Može vam se desiti da se previše opustite i da tada ugrozite svoju vezu. Budite mudri.

Škorpija

Za dane vikenda očekujte lepa dešavanja na polju ljubavi, bili slobodni ili u vezi.

Strelac

Povlačenje u sebe vam neće pomoći. Morate razgovarati i u lice reći sve što vas pogađa. Jedino tako ćete sa partnerom rešiti probleme. Nemojte razgovarati za vikend već početkom radne nedelje.

Jarac

U porodici su stvari korektne. Može se desiti da za dane vikenda čujete ne baš lepe vesti vezane za porodicu. U ljubavi vas očekuje interesantan razgovor sa osobom sa kojom ste od skoro u kontaktu.

Pročitajte još: Početak 2023. godine njima donosi sreću: Jedan znak očekuje nova ljubav, a drugi poslovni uspeh

Vodolija

Ako ste planirali razgovor sa nadređenima slobodno se usudite na taj korak. Nemate se čega plašiti, a za vikend razmislite i napravite plan razgovora.

Ribe

Ako se potrudite ovaj vikend može da vam bude čaroban. Odmorite se, lepo se naspavajte i prihvatite poziv od prijatelja. Čeka vas zanimljiv susret!
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas