Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА ВИКЕНД: Шкорпије добијају ПОЗИВ од особе коју су скоро упознали, Стрелчевима се све мења у ПОСЛЕДЊИ ЧАС

Шта нам звезде предвиђају овог викенда?

1673089838_shutterstock_1845313660.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Овај викенд проведите само са људима који вам пријају! Слободно “прекршите” правило породице ако вам душа тако каже!

Бик

Недеља иза вас је била мирна. Тако да у викенду уживате са драгим људима и породицом. Околина осећа да је ваша енергија блага и да вас попушта стрес.

Близанци

Ако сте имали сукоб на послу, покушајте да одморите главу поготово за дане викенда јер се од нове радне недеље ситуација наставља.

Рак

Ваше време! Овај викенд за вас је чаробан јер је сада породица на окупу. Ипак покушајте да нађете барем мало времена за себе и своју душу.

Лав

Ако се настави овако и следеће недеље - ви сте на коњу. Нови уговор пристиже и кроз његову реализацију ви показујете сво своје умеће. Дани викенда су за породицу и пријатеље, али ће поједини Лавови провести га радно јер су свесни шта их очекује почетком наредне недеље.

Девица

Недеља пред вама вам доноси нови изазов како суптилно одбити нову радну обавезу, а да не будете дрски и безобразни. За викенд можете добити мејл који ће вас додатно оптеретити.

Вага

За дане викенда уживајте у лепој енергији са драгим људима. Од понедељка употребите сву своју дипломатију јер ће бити изазова на послу.

Прочитајте још: Пет знакова имаће највише среће НАРЕДНИХ ШЕСТ МЕСЕЦИ: Свака жеља ће им се испунити

Шкорпија

Позив од особе коју сте скоро упознали само што није! Ви се двоумите, али барем на пиће изађите. За дане викенда може бити малих породичних пребацивања, али ви не трошите енергију на то.

Стрелац

Ако сте планирали пут може се десити да се неке ствари у задњи час промене. Слободни Стрелчеви за викенд упознају особу преко породице.

Јарац

Ако сте желели неке промене да уведете у живот, сада је време за то. За викенд вас очекује пуно осмеха и лепих дешавања.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ЈАНУАР: Један знак УПЛОВИЋЕ У ВЕЗУ СА ПРИЈАТЕЉЕМ, а други МОРА ДА ОДЛОЖИ СВЕ ОДЛУКЕ

Водолија

Ваш пословни план који сте изложили мора још мало да се доради. Сада за викенд урадите како би на посао отишли растерећени и сигурни у себе.

Рибе

Савет за вас: радите само ствари које ви желите. Никако немојте допустити да вам други одређују живот. Ако је потребно уђите и у вербални сукоб.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas