Oglas
· · Komentari: 0

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Jedan znak UPLOVIĆE U VEZU SA PRIJATELJEM, a drugi MORA DA ODLOŽI SVE ODLUKE

Mnogim znakovima sledi ljubav preko posla

1672991448_shutterstock_512853715.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Januar će početi sa retrogradnim planetama Marsom i Mekurom. Zasigurno donose zastoje kao i nepromišljenje reakcije. Biće svađa, pa povedite računa kako komunicirate sa voljenom osobom. U januaru, mesec će biti u Biku što nam donosi hedonizam i uživanje u hrani, i piću ali i mukotrpan rad. Venera će ući u Vodoliju pa se može desiti da neka prijateljstva prerastu u ljubav ili da upoznate potpuno neverovatne osobe na mestima za koje niste mogli ni u mašti da zamislite! Kako će se januar odraziti na horoskopske znakove:

Ovan

Jupiter je u vašem znaku do 15- januara, pa iskoristite njegovu naklonost i završite ili uradite sve stvari koje vas koče ili ih se možda plašite. Venera vam je u jedanaestoj kući - očekujte da prijateljstvo preraste u ljubav! Dobre prilike na poslu jer vam Jupiter daje snagu.

Pročitajte još: Pun Mesec u Raku 7.1.2023. godine: Dva znaka moraju da odlože potpisivanje bitnih UGOVORA, a jednom znaku PRETI RASKID

Bik

Mesec pred vama vam poručuje da ne ulazite u svađu sa partnerom jer se može završiti radkidom! Posao ide svojim tokom, ali bitne i dobre promene po vas možete očekuvati u februaru.

Blizanci

Do 18. januara Merkur je u retro hodu pa se suzdržite od naglih odluka kada je posao u pitanju. Zaista nije vreme za velike korake. Slobodni Blizanci do kraja januara upoznaju osobu sa kojom ulaze u lepu i stabilnu vezu.

Rak

Odličan mesec koji vam donosi uvećanje zarade, napredak ili dodatni posao. Slobodnima se vraća ljubav iz prošlosti očekujte poziv i konkretnu ponudu. Zauzeti neka ne ulaze u teške misli i rasparave sa partnerom.

Lav

Odličan mesec za napredak u karijeri ili dobijanje novog posla. Taj dobar odnos planeta pratiće vas do maja. U ljubavi se zatvarate u sebe i to stvara sumlju kod partnera. Ali već od 18. januara vaša energija se znatno popravlja i opet ćete uživati u ljubavi sa partnerom. Slobodnim Lavovima sledi ljubav preko posla, ali ne bilo kakva ljubav već jaka i velika!

Devica

 U poslu ulazite u biznis sa prijateljima ili sa partnerom. U ljubavi, bili slobodni ili zauzeti, ljubav iz prošlosti kuca na vrata i može se desiti potpuno neočekivana reakcija koja, ako ste u vezi dovodi u potanje njen opstanak.

Vaga

Posao ide svojim putem i neće biti izazovnih situacija. U ljubavi vam januar donosi lepe momente sa partnerom, a ako ste slobodni osoba sa posla vam jasno i precizno bez uvijanja govori svoje emocije!

Škorpija

Retro Mekur vam mrsi konce. Ako ste planirali da završite papirologiju ili želite da odete na put, biće manjih zastoja i ne predvuđenih situacija. Od 20. januara ljubav preko posla, ali i uvećanje finansija!

Strelac

Retro Mekur vam pravi zavrzlame na poslu, ali samo do 18 januara. Posle toga dolazi lep i perspektivan period za vas. U ljubavi ćete tokom celog meseca imati fantastične trenutke sa partnerom, a slobodni na putu upoznaju osobu!

Pročitajte još: INDIJSKI HOROSKOP: Četiri znaka kojima će u 2023. godini sve ići od ruke

Jarac

Zauzeti Jarčevi imaju veći priliv novca, ali preko partnera! Slobodnima se sve dešava preko posla - ili završavaju odnos sa nekim kolegom ili ulaze u novi odnos opet preko posla. Prilike na poslu povljne za vas se dešavaju posle 20. januara.

Vodolija

Ako vam telo šalje neke znakove posetite lekara. U ljubavi stvari idu u dva pravca. Slobodni preko posla upoznaju srodnu dušu. Zauzeti prekidaju vezu jer sada napokon uviđaju stvari koje im godinama stoje pred nosem!

Ribe

Uključite sve radare kada je posao u pitanju. Oni koji vas tapšu po ramenu možda i nisu baš iskreni. U ljubavi vam od kraja januara predstoji divan period koji će trajati do maja. Bili slobodni ili u vezi, braku, uživaćete u lepim aspektima vaše Venere.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas