Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за уторак, 29. август: Стрелчеве очекује ЛЕПО ИЗНЕНАЂЕЊЕ, Водолије треба да послушају ИНТУИЦИЈУ

Једном знаку следи занимљиво познанство

1693293307_shutterstock_1353242573-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Дневни хороскоп за 29. август 2023. године вам доноси монотонију. Жељни сте промене или неког узбуђења, а данас је идеалан дан да направите први корак. Предложите идеју партнеру и упустите се у нешто што сте одавно желели! Слободнима следи занимљиво познанство.

БИК

Ваш дневни хороскоп вас усмерава ка остварењу циља. Данас је дан када ћете знати да ли идете у добром смеру, а то значи само једно - следи успех! То ће осетити и ваш новчаник, али савет је да избегнете велике куповине. Боље одложите за неки други дан. Романтично вече пуно лепих тренутака!

БЛИЗАНЦИ

Звезде вам доносе конфликт са особом коју дуго познајете. Водите рачуна, сазнање једне тајне може додатно да вас узнемири, а ваша реакција да вас кошта. Пазите се афекта. Данас ћете научити да је "јутро паметније од ноћи". Слободнима се саветује путовање, а заузетима разговор са партнером.

РАК

Хороскоп вас води у нешто што је тајновито. Уколико је реч о емотивном односу, љубоморно чувате срећу за себе. Ипак, крај дана може да направи потпуни преокрет и донесе промену којој сте се најмање надали. Помало сте се улењили када је посао у питању, а ово је преломни тренутак у ком вас звезде саветују да запнете више него икад!

ЛАВ

Дневни хороскоп за 29. август 2023. године каже да вас данас чекају огромне промене у љубави. Слободнима следи судбоносни сусрет, док ће заузети добити лепу вест која се тиче даљих планова, проширења породице или промене места становања. Уживајте у новинама које следе, дуго сте их чекали. Више спавајте!

ДЕВИЦА

Посао је у фокусу вашег дневног хороскопа. Не можете да се опустите и не желите никоме да препуштате детаље. Доста сте аналитични и дисциплиновани. Све вам иде од руке, данас можете да очекујете и новчани добитак. У љубави све иде како треба, осећате се поносно.

ВАГА

Дневни хороскоп за 29. август 2023. године вас саветује да се више ангажујете око обавеза. Дан почиње турбулентно, имате много тога да урадите, а избегавањем правите штету себи. Послушајте савет партнера, он вас најбоље познаје. Чувајте се повреда.

ШКОРПИЈА

Фокусирани сте на циљ и данас нисте доступни блиским људима. Жељни сте успеха, а ово је одличан дан за оне који се баве приватним бизнисом. Остварићете зацртано, а романтично вече биће "шлаг на торти". Данас вам ништа више не треба - лично задовољство и хедонизам су ту!

СТРЕЛАЦ

Не мешајте се тамо где вам није место, можете беспотребно да надрљате! Од туђих проблема не можете да се усредсредите на своје задатке, најбоље би било да се искључите. Покушајте да напуните батерије кроз одмор или неки вид релаксације. Средином дана добијате неко лепо изненађење!

ЈАРАЦ

Звезде вас упозоравају да се не расипате новцем. Будите опрезни јер су могући непредвиђени трошкови који могу да вам поремете даље планове. У љубави нема великих промена, али прошлост куца на врата. Случајан сусрет може поново да "упали" емоције, не бежите од истине.

ВОДОЛИЈА

Ризик и важна одлука! Дан почиње недоумицом која ће вам се цео дан мотати по глави. Нисте сигурни да ли да прихватите велику промену која вам се нуди. Послушајте своју интуицију и не дозволите да други утичу на вас. У љубави све иде како желите, партнер вам је велика подршка.

РИБЕ

Дневни хороскоп за 29. август 2023. године каже да данас покажете све што знате! Одличан дан за додатну едукацију, курс или усавршавање вештина. Ваше способности долазе до изражаја и отварају нова врата. Пожељни сте од стране особе коју дуго познајете. Спремни да дате шансу? Звезде кажу да јесте!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas