Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za utorak, 29. avgust: Strelčeve očekuje LEPO IZNENAĐENJE, Vodolije treba da poslušaju INTUICIJU

Jednom znaku sledi zanimljivo poznanstvo

1693293307_shutterstock_1353242573-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN

Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine vam donosi monotoniju. Željni ste promene ili nekog uzbuđenja, a danas je idealan dan da napravite prvi korak. Predložite ideju partneru i upustite se u nešto što ste odavno želeli! Slobodnima sledi zanimljivo poznanstvo.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas usmerava ka ostvarenju cilja. Danas je dan kada ćete znati da li idete u dobrom smeru, a to znači samo jedno - sledi uspeh! To će osetiti i vaš novčanik, ali savet je da izbegnete velike kupovine. Bolje odložite za neki drugi dan. Romantično veče puno lepih trenutaka!

BLIZANCI

Zvezde vam donose konflikt sa osobom koju dugo poznajete. Vodite računa, saznanje jedne tajne može dodatno da vas uznemiri, a vaša reakcija da vas košta. Pazite se afekta. Danas ćete naučiti da je "jutro pametnije od noći". Slobodnima se savetuje putovanje, a zauzetima razgovor sa partnerom.

RAK

Horoskop vas vodi u nešto što je tajnovito. Ukoliko je reč o emotivnom odnosu, ljubomorno čuvate sreću za sebe. Ipak, kraj dana može da napravi potpuni preokret i donese promenu kojoj ste se najmanje nadali. Pomalo ste se ulenjili kada je posao u pitanju, a ovo je prelomni trenutak u kom vas zvezde savetuju da zapnete više nego ikad!

LAV

Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine kaže da vas danas čekaju ogromne promene u ljubavi. Slobodnima sledi sudbonosni susret, dok će zauzeti dobiti lepu vest koja se tiče daljih planova, proširenja porodice ili promene mesta stanovanja. Uživajte u novinama koje slede, dugo ste ih čekali. Više spavajte!

DEVICA

Posao je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Ne možete da se opustite i ne želite nikome da prepuštate detalje. Dosta ste analitični i disciplinovani. Sve vam ide od ruke, danas možete da očekujete i novčani dobitak. U ljubavi sve ide kako treba, osećate se ponosno.

VAGA

Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine vas savetuje da se više angažujete oko obaveza. Dan počinje turbulentno, imate mnogo toga da uradite, a izbegavanjem pravite štetu sebi. Poslušajte savet partnera, on vas najbolje poznaje. Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste na cilj i danas niste dostupni bliskim ljudima. Željni ste uspeha, a ovo je odličan dan za one koji se bave privatnim biznisom. Ostvarićete zacrtano, a romantično veče biće "šlag na torti". Danas vam ništa više ne treba - lično zadovoljstvo i hedonizam su tu!

STRELAC

Ne mešajte se tamo gde vam nije mesto, možete bespotrebno da nadrljate! Od tuđih problema ne možete da se usredsredite na svoje zadatke, najbolje bi bilo da se isključite. Pokušajte da napunite baterije kroz odmor ili neki vid relaksacije. Sredinom dana dobijate neko lepo iznenađenje!

JARAC

Zvezde vas upozoravaju da se ne rasipate novcem. Budite oprezni jer su mogući nepredviđeni troškovi koji mogu da vam poremete dalje planove. U ljubavi nema velikih promena, ali prošlost kuca na vrata. Slučajan susret može ponovo da "upali" emocije, ne bežite od istine.

VODOLIJA

Rizik i važna odluka! Dan počinje nedoumicom koja će vam se ceo dan motati po glavi. Niste sigurni da li da prihvatite veliku promenu koja vam se nudi. Poslušajte svoju intuiciju i ne dozvolite da drugi utiču na vas. U ljubavi sve ide kako želite, partner vam je velika podrška.

RIBE

Dnevni horoskop za 29. avgust 2023. godine kaže da danas pokažete sve što znate! Odličan dan za dodatnu edukaciju, kurs ili usavršavanje veština. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja i otvaraju nova vrata. Poželjni ste od strane osobe koju dugo poznajete. Spremni da date šansu? Zvezde kažu da jeste!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas