Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који не праве КОМПРОМИСЕ у везама: Верују да је то знак да су изгубили контролу

За њих не важи правило да паметнији попушта

1676817886_Foto-Shutterstock-horoskopski-znaci-i-veza.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Они лако не одустају иако знају да се веза не може у потпуности развити без прилагођавања и компромиса. Али ови знакови верују да прављење компромиса значи губитак контроле у односима.

Бик

Бикови могу бити прилично одлучни и непоколебљиви, чак и када су у питању њихове везе. Компромис може бити прилично тежак за њих. Бик једноставно воли да се ствари развијају онако како он то жели. Често унапред непоколебљиво улазе у ситуације. Њихова тврдоглавост обично проузрокује прекид комуникације с партнером.

Лав

Са својим поносом Лав је тежак партнер за тражење компромиса и склапање договора. Имају различите методе решавања ситуација, а противљење тим начинима може учинити да се осећају мање задовољним.

Лавовима је заправо тешко да дају предност туђим потребама испред сопствених. Чврсто верују у оно што мисле и учиниће све како би нахранили и одржали свој превелики его.

Шкорпије

Имају тенденцију да се држе својих одлука ко пијан плота, чак и када се ради о романтичним везама. Обично је њихова тврдоглавост последица њихове потребе за стабилношћу и фобије од промена, због чега теже постижу договоре и компромисе. Они су непоколебљиви и не петљају с мењањем својих идеала и процеса размишљања ни за кога.

Водолија

Као постојан хороскопски знак, Водолија сигурно може бити тврдоглава. Верују да је то што остају чврсти оно што их чини јачим и доминантнијим у везама, а на тај начин успостављају контролу у својој заједници не водећи рачуна о партнеровим потребама.

Због неспремности да промене свој приступ, они такође делују хладно и арогантно у односима, преноси Пинквилла.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas