Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који тешко ПРЕБОЉЕВАЈУ бивше љубави: У стању су да јако дуго пате и прижељкују помирење

Ево о којим припадницима Зодијака је реч

1693217104_shutterstock_1057632911.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постоје неки хороскопски знакови који су посебно предани љубави и верују у то да време и удаљеност могу допринети да се разлози за растанак преброде, па се често дуго надају обнови везе.

Кад су у питању емоције, постоји неколико хороскопских знакова који су познати по свом стрпљењу и упорности, међу осталим и у чекању на то да бивши партнер схвати да требају бити заједно и да им се врати. У њиховом срцу дуго остаје записано поглавље посвећено љубави која је једном снажно тињала, а бившег партнера доживљавају као центар сазвежђа на ноћном небу својих мисли, доноси портал Пинквилла.

Тако упорно 'копају' по своме срцу, размишљају о односу у којем су били, о својим поступцима и ономе што би желели у будућности кад се веза обнови. Они су свесни да је судбина раздвојила њихов и партнеров пут, но верују да је то привремено, те да из тог раздобља интроспекције могу произаћи лични раст и развој.

Због тога се дуго задржавају на својим емоцијама, све док њихови бивши партнери не покажу да су заиста чврсто одлучили напустити везу. Све до тада, не напушта их нада у помирење.

Ево о којим је знаковима реч и како се понашају у раздобљу очекивања помирења:

1. Рак

Ракови су врло емотивни и дубоко се уносе у везу. Чак и након распада везе за њих као да постоји нека очаравајућа мелодија која одбија избледети. Тешко им је пустити некога до кога им је стало и вероватно ће причекати у нади да ће њихов бивши партнер схватити значај њихове везе.

Током периода чекања, често користе прилику за рад на аспектима своје личности који су допринели раскиду. Сматрају да удаљеност и време могу понудити јасне одговоре о томе је ли однос заиста требао престати, односно треба ли се обновити. То време омогућава им да процене своја осећања и закључе јесу ли ствари које су довеле до распада заиста нерешиве. Њихова преданост љубави и оданост најчешће их воде у то да стрпљиво чекају другу прилику.

2. Бик

Бројни Бикови познати су по упорности и одлучности. Кад верују у везу, могу бити прилично стрпљиви и чекати да њихов бивши партнер увиди вредност њихове везе. Ти Бикови знају да време које партнери проведу одвојено може помоћи да се обоје присете позитивних аспеката односа и добрих времена која су делили, што може поново пробудити осећања и отворити пут помирењу.

Уверени су да то време може довести до емоционалне зрелости и тога да након што се одлуче на обнављање односа он буде пуно зрелији. Због тога већина Бикова има помало практични приступ љубави – вољни су дати времена да се проблеми који су довели до прекида сами реше. Бикови од срца верују да ће њихов партнер моћи боље схватити сложеност односа кад се врати, што може довести до тога да веза постане чвршћа.

3. Шкорпија

Шкорпије су интензивне и страствене те способне за стрпљење и дугорочно промишљање. Чекање на то се се распламса некадашњи љубавни пламен често је повезано с њиховим веровањем у љубав и другу шансу. Шкорпије верују да, чак и након што мелодија њихове љубави нестаје, остаје мелодија која је подсетник на дубину везе коју су делили пре. Штавише, већини Шкорпијс могло би бити тешко одустати од дубоке емоционалне везе и вероватно ће очекивати да њихов бивши једноставно препозна интензитет својих осећања.

Ако овај водени знак мисли да проблеми који су довели до раздвајања нису непремостиви и још увек гаји снажна осећања за бившег, обнављање везе може резултирати успешнијим и здравијим односима. Дакле, њихова одлучност и оданост водиће их у томе да чекају шансу за помирење.

4. Близанци

Близанци су познати по својој друштвеној природи и снажној вери у истинску љубав. Они се дуго могу држати наде да ће њихов бивши на крају препознати дубину осећања према њима и вратити им се. Ови ваздушни знакови мисле да им раздобље чекања пружа шансу да успоставе осећај независности и самодовољности, јер знају да је то пресудно за оба партнера у односу. Наиме, Близанци обично верују да добар однос захтева да се две емоционално целовите особе својевољно предају вези.

Коначно, њихова саосећајност и стрпљиви карактер чине их спремним чекати колико год треба. Штавише, идеалистички приступ љубави који често гаје могао би их натерати да јако дуго чекају на евентуално обнављање везе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas