Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскопски знакови који улажу највише труда у своје везе: Учиниће све за партнера

Ако желимо да имамо срец́ну и успешну везу, важно је да се потрудимо

1662990708_people-g7ca9b97bf_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Веза укључује двоје људи, тако да ће напор који сте обоје уложили одредити колико је она заправо здрава. Хороскопски знакови носе са собом бројне карактеристике, а неки од њих важе за оне који се у везама труде више од осталих.

Бик

Венера влада знаком Бика, чинећи их нежним и приврженим партнерима. Желе да покажу свом партнеру да су посвећени вези. Чак иу тешким или стресним ситуацијама, Бик ће вероватно учинити све што може да осигура да веза издржи.

Рак

Ракови имају јак осећај оданости и истрајности. Имају јасно разумевање осећања, али им је тешко да саопште своје праве емоције другој особи и потребно им је неко време да се помире са тим. Они веома напорно раде да би развили своје односе и показали партнерима право ја.

Прочитајте још: ВЕНЕРА У ДЕВИЦИ: Овим знаковима прошлост куца на врата

Шкорпија

Не одустају брзо јер улажу толико труда у своје везе. Потребно је много да бисте стекли срце и поверење Шкорпије јер су познати по томе што су исцрпљени и уморни. Уместо тога, они желе да се зближе са особом и уложе напор да је упознају пре него што се упусте у било какву везу.

Јарац

Они ће обасути сву своју нежност, љубав и оданост на свог партнера, чинећи да се осећају дивно. Они су верни појединци који остају одани свом партнеру. Уложиће бескрајне напоре да ствари исправе ако њихова веза пролази кроз изазовно време, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas