Oglas
· · Komentari: 0

VENERA U DEVICI: Ovim znakovima prošlost kuca na vrata

Venera je ušla u Devicu 5. sep i ostaje do 29. septembra 2022godine.

1662971727_slike-iz-proslosti.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Ova Venera se poklapa sa retro Merkurom ( ona je u retro hodu od 10.9 do 29.9) što nam donosi vraćanje partnera iz prošlosti! Posebno se odnosi na Device, Jarčeve i Bikove kao i one što imaju u naralnom horoskopu Veneru u Devici ili u Biku ili Jarcu. 

Pročitajte još: Pet horoskopskih znakova koji lako prevazilaze teške periode: Mnogi im se dive

To mogu da budu partneri partnerke sa kojima smo nekada bili ili smo imali flert, zavođenje i sada se oni vraćaju i nešto nude… vezu, brak ili nastavak flerta kroz neobaznu vezu itd.

Kada se vrate vi zastanite i razmislite da li ste sa tom osobom imali bolno iskustvo, ili je jednostavno nestala bez traga ili imate onaj osećaj leptirića u stomaku kada pimislite na nju… posebno je ključan datum 26.9 jer je tada Venera u konjukciji sa retrogardnim Merkurom!

16.9 Venera će biti u kvadratu sa Marsom iz Blizanaca što će dovesti do svađa, prebacivanja a i do fizičkog sukoba.

19.9 Venera pravi trigon sa Uranom to je lep aspek. Očekujte bukvalno neočekivano! Da ljubav svog života sretnete u Maxiju ili na benzijskoj pumpi. Ili da dobijete ponudu za putovanje koji ni slučajno nemojte odbiti! Ili da se desi neka lepa neobjašnjiva energija koja će dovesti do niza lepih trenutaka i to će vam ostati urezano do kraja živita!

24.9 ima opiziciju sa Neptunom gde će ružučaste naočare pasti i razbiti se na milion delova a vi ćete potvrditi svoju sumljičavost i sve laži i obmane padaju.

Pročitajte još: Govor TELA horoskopskih ZNAKOVA može reći mnogo o njihovim namerama: Pogledajte koji pokreti ih razotrivaju

 

Pred kraj meseca 26.9 pravi trigon sa Jupiterom iz Jarca i tada očekujte jake sex energije, privlačenja i ulaske u veze iz jake strasti gde pamet ne radi! Možda i najbitnije iznenađenje je da probudite iznenađenje i da odigrate neku igru na sreću bingo, loto itd!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas