Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови којима се смеши брак у 2024. години: Они имају највеће шансе за венчање

Астрологија предвиђа да највеће шансе за венчање у 2024. години имају ови знакови хороскопа

1699713999_shutterstock_565530538.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако једва чекате 2024. годину и питате се да ли ће вам донети венчање, звезде су вам спремиле одговор. Завирите у будућност, али знајте да вам хороскоп нуди само оријентацију, а не и гаранцију.

Тако схватите и астро прогнозу на тему - који хороскопски знакови имају шансу да ступе у брак следеће године.

ОВАН

Ован је знак ватреног и авантуристичког темперамента и није га лако обуздати. Међутим, управо овај дух ће га учинити неодољивим наредне године па потенцијални партнер лако може да падне на колена. Најбоље шансе за венчање су у првој половини године. Ако кажете "да", следи срећан период.

БИК

Бик је познат по својој стабилности, али хороскоп му предвиђа доста турбуленција у 2024. години. На љубавном плану, могућ је прекид љубавне везе, али ће баш он довести до потенцијалног брака. Кад се партнери раздвоје, слегну се страсти, а они трезвено размисле о томе колико љубави и поштовања међусобно осећају, то ће их вратити у још складнију заједницу. Следи помирење, па венчање.

РАК

Рак је један од најосетљивијих знакова у хороскопу, увек спреман да помогне. Спремност да бринете за партнера и да му се посветите може да дође до изражаја управо у 2024. години. Астролози тврде да вам се значајне ствари могу десити на неком путовању, па ако то буде баш с партнером, очекујте понуду за брак.

ШКОРПИЈА

Шкорпија се води страшћу, а управо то ће привући вашег партнера у 2024. години. Романтика и уживање вас воде до крупних обећања, а највише шансе за брак хороскоп најављује онима који су већ раније стали пред матичара. Заборавите шта тада није функционисало, овога пута - већа срећа!

ЈАРАЦ

Упорни и амбициозни Јарац је незаустављив кад нешто зацрта, а за 2024. годину је решио да среди свој брачни статус. Ако је по питању емоција можда мало и збуњен, осећај узајамног поштовања и разумевања ће га сигурно уверити да је време за венчање. Не пропустите ни прелепу љубавну причу о браку наше познате водитељке и чувеног спортисте. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas