Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови се неће слагати са оваквим типовима партнера: Кога треба да избегава ОВАН, а кога ДЕВИЦА?

Карактер хороскопских знакова може да утиче на то да нам неки партнери не одговарају

1666100054_people-g669d12405_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Како бисте описали свој лични живот? Лака, мирна и романтична авантура? Или стаза са препрекама? Ако ваша стварност више подсећа на ову другу опцију и цео ваш живот се састоји од лоших састанака и токсичних веза, можда би требало да пронађете одговоре у звездама?

Ако сте Ован: држите се даље од посесиваца

Важно је да имате свој простор. Ако је вашем дечку потребно ваше стално присуство и пажња, а због недостатка контакта постане агресиван - бежите од њега! На први поглед, наравно, његова жеља да проводи време са вама може изгледати слатко и пријатно, али ви немате 15 година и не би требало да даноноћно проводите време заједно. Запамтите да морате имати своје личне границе, које он нема право да крши.

Ако сте Бик: клоните се радохоличара

Не треба вам много да бисте били срећни: проведите вече заједно уз свеће, осетите бригу и пажњу вољене особе. Најмање од свега, радохоличари и каријеристи то могу дати. Упознавши таквог човека, немојте се претварати да вам уопште нису потребни редовни састанци и општа забава. Ако је његово време превише драгоцено да га губе на вас, најбоље је да се одмах опростите од такве особе.

Прочитајте још: Млад Месец и делимично помрачење Сунца у Шкорпији: Ево како ће се одразити на знакове хороскопа

Ако сте Близанци: клоните се "тате“

Волите да упознајете људе, осећате се слободно и независно. Ако момак стално покушава да зна где сте, када ћете се вратити, када идете у кревет, највероватније он није твој дечко. За неког другог ово може бити манифестација бриге и љубави, али не и за вас.

Ако сте Рак: клоните се господина Греја

Осећај сигурности је изнад свега за вас, па избегавајте манипулаторе који ће на сваки начин тражити ваше неограничено поверење. Боље је пронаћи особу са којом ће однос бити заснован на међусобном поштовању, поверењу и партнерству.

Ако сте Лав: клоните се Шерлока Холмса

Волите да сте у центру пажње, волите романтику. Ако момак са којим излазите изгледа као разуман Шерлок Холмс, анализирајући сваки покрет, склоните се. Потражите некога ко може да запали ватру у вама (Лав је, ипак, ватрени знак зодијака). Неко ко ваше присуство узима здраво за готово не одговара вам.

Ако сте Девица: клоните се вечног детета

Ви сте практични и сабрани. Зато, поред инфантилног човека, почињете да играте улогу мајке (несвесно). Нико не каже да га не можете подржати и инспирисати, али запамтите да не треба да решавате његове проблеме. Ако момак тражи дадиљу, нека тражи даље.

Ако сте Вага: клоните се љубоморних

По природи сте друштвена особа која воли да ћаска и флертује. Ако излазите са несигурним типом који је љубоморан на све и свакога, онда постоје два излаза из ове ситуације. Можете се променити због своје велике љубави и комуницирати само са својим изабраником. Ако вам је важно да останете своји, онда је боље да не мењате себе, већ њега: нађите самопоуздану особу која ц́е вас прихватити онаквим какви јесте.

Ако сте Шкорпија: даље од особа које не знају шта желе

Веома је важно да имате дубоку и интимну везу са особом. Зашто онда губити време на момке који не знају шта желе и нестају када веза постане озбиљна? Док сте пријатни и лаки, а питања "ко сам ја за вас?" нису на дневном реду, онда је све у реду. Када желите нешто више, све се нагло заврши. Не губите време на недостојне људе и њихове игре.

Прочитајте још: Три хороскопска знака имаће среће са новцем до 24. октобра: Њих очекују новчани приливи

Ако сте Стрелац: клоните се безнадежног човека

Сви почињемо негде и не постижемо одмах успех. Ово је добро. Међутим, постоје људи који не теже ничему: нема циљева, амбиција, планова, развоја. Ова опција дефинитивно није за вас! Цео ваш живот се састоји од изазова, освајања врхова и постизања нових циљева. Боље је бити сам него са особом која никада не планира да напусти топлу и удобну зону удобности.

Ако сте Јарац: клоните се вечног трагача

Човек који не разуме шта да ради са својим животом није најбољи за вас. Важно вам је да се стално развијате и идете напред, тачно знате шта желите од живота. Ако момак још увек није одлучио шта жели да буде "када порасте", онда је боље да наставите са својим животом.

Ако сте Водолија: клоните се простодушних момака

Неочекивано, зар не? Сви воле једноставне и разумљиве људе од којих знате шта можете очекивати. Међутим, они нису погодни за бунтовнике који воле непостојаност, непредвидљивост и оригиналност. Верујте, једноставан момак неће бити заинтересован за ваше иновативне идеје и грандиозне планове за освајање света, а вама ће бити досадно с њим. Не губите време покушавајући да будете схваћени, већ пронађите правог истомишљеника.

Ако сте Рибе: клоните се глумаца

Важно вам је да упознате некога ко ће вас једноставно волети и ценити. Ако се уплетете са тешким момком, попут нарциса будите спремни да ће се ваша веза претворити у представу у којој дефинитивно нећете добити главну улогу. И да, такве људе је веома тешко променити, па је боље не дозволити да се удавите у илузијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas