Oglas
· · Komentari: 0

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Škorpiji: Evo kako će se odraziti na znakove horoskopa

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Škorpiji je 25.10.2022 godine

1666073741_mlad-mesec.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Kako je u pitanju Škorpija možemo svi očekivati smenu osmeha i suza, straha i nade kao i turbulentnost u svakom obliku bilo ljubavni ili poslovni. Malo je jači akcenat na ljubavnim odnosima jer ceo proces boji Venera u kvadratu sa Plutonom. 

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka imaće sreće sa novcem do 24. oktobra: NJih očekuju novčani prilivi

Takođe, osobe iz prošlosti se vraćaju , stara imovinska pitanja se opet pokreću!

Ovan- pokušajte za za vreme ovog pomračenja zadržite pozitivan stav! Ozbiljno povedite računa kada je komunikacija u pitanju. Intima vam može biti ugrožena.

Bik- svaki oblik odnosa vam je naglašen. Budite jaki i verujte u sebe jer vam slede promene kada je ljubavni i poslovni život u pitanju.

Blizanci- jedina stvar na koju treba da obratite pažnju je zdravlje. Obevezno jedan školski sistematksi poziv.

Rak- kod vas je emotivna radkrsnica. Prošlost i budućnost. Kakvu god odluku da donesete imaćete njen snažan uticaj narednih pola godine.

Lav- slede vam promene u porodici. Vi ćete postati jači i stabilniji i menja vam se komunuikacija što će nekim članovima porodice predstavljati problem ali na kraju sve će se odlično završiti po vas.

Devica- promene na poslu ali u smislu komunikacije. Sve ono što je ostalo nedorečeno sada se završava i možete smireno u nove komunikacijske pobede! 

Vaga- vraća vam se prošlost koja sada ima jasan cilj i ideju. Na vama je odluka. Imovinske promene su izvesne.

Škorpija- promene u partnerskim odnosima. Nemojte gurati po cenu pucanja već pokušajte da osetite partnera. 

Strelac - promene na poslu koje vas vode do visina! Uspeh i novac su vam zagarantovani. Takođe, uvodite nove stvari u vaš svakodnevni život.

Jarac- nove ponude za posao pristižu preko prijatelja ili poslovnih partnera. Nemojte proputiti ovu šansu!

Vodolija- sukob sa šefom ili nadređenim! Ozbiljno povedite računa kome i šta pričate. Polako i odmereno bez većih koraka. 

Pročitajte još: Četiri horoskopska znaka smatraju se NAJUPORNIJIM: Da li se pronalazite?

Ribe- odličan period za posao pogotovo za Ribe koje nemaju stalno zaposlenje. Ovo pomračenje vam donosi mir i stabilnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas