Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за петак, 11. август: Овновима следи РОМАНТИЧАН СУСРЕТ, а Рибама ИЗНЕНАДНИ ОДЛАЗАК НА КРАЋИ ПУТ

Више знакова очекују романтични сусрети овог петка

1691737022_shutterstock_2072188163-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Улазак Месеца у знак Рака, предвече, у напетом аспекту са вашим сувладаоцем Плутоном, симболом новца, подстиче вашу жељу за сређивањем стамбеног простора. Тригон са Сатурном, владаоца партнерских односа, наговештава романтичан сусрет са Јарцем.

Бик

Месец у астролошкој кући договора и краћих путева, у раним вечерњим сатима, одговара априлским Биковима, који могу да се ангажују око плана са некретнинама. Добар аспект са Сатурном, доноси вам познанство са озбиљном особом која зна шта хоће.

Близанци

Позиција Месеца у астролошком пољу посла и новца, под упливом Сатурна из поља каријере, доноси вам повољне договоре са странцима. Напети аспекти са Нептуном и Плутоном, упозоравају да избегавате ризичне финансијек трансакције.

Рак

Због напетог аспекта вашег владаоца Месеца, са Плутоном, симболом моћи, мораћете да се прилагођавате новим околностима у односу са љубавним или пословним партнером. Позиција Нептуна, планете инспирације, погодује уметницима и научницима.

Лав

Позиција Месеца, симбола променљивог расположења, у Раку, предвече, појачава вашу интуицију. Напети аспекти Плутона и Нептуна са ретроградном Венером у вашем знаку, чине вас спремним да се ангажујете у оквиру аранжмана са странцима.

Девица

Аспекти Месеца, симбола инспирације, у астролошкој кући друштвеног живота, у раним вечерњим сатима, погодују уметницима којима доноси сусрет са особом која је преко посла присутна у јавности. Позиција Плутона, доноси вам ванредне трошкове.

Вага

Улазак Месеца у знак Рака, под утицајем Сатурна у астролошком пољу свакодневице, предвече, доноси вам промене на послу. Са наглашеним знацима 11. и осмим пољем, имате подршку Лава и Бика, као и шансе за већу зараду преко некретнина.

Шкорпија

Са Месецом у знаку Рака, у који пада ваша астролошка кућа љубави и ентузијазма, планирате одлазак на пут са вољеном особом. Аспект са вашим владаоцем, Плутоном, симболом моћи на степену на којем је изузетно јак, доноси успех спортистима.

Стрелац

Месец у астролошком пољу финансија и конкуренције, под утицајем Сатурна из Риба, доноси вам зараду, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Аспекти са Плутоном иду вам у прилог ако планирате купопродају некретнина. Избегавајте алкохол.

Јарац

Ваш владалац Сатурн, планета искуства, у тригону са Месецом, предвече вам доноси сусрет са неким ко ће на романтичан начин показати своје емоције према вама. Због аспеката Плутона у вашем знаку, емотивни партнер жели да вам наметне своју вољу.

Водолија

Аспекти Месеца у астролошком пољу свакодневних обавеза, касно поподне, чине вас нервознијим и склоним расправама са сарадницима. Позиција вашег сувладаоца Сатурна, доноси вам могућност зараде преко послова у вези са некретнинама.

Рибе

Транзит Месеца преко знака Рака, у вечерњим сатима, доноси успех уметницима, научницима, фармацеутима, спортистима. Позиција Меркура, владаоца вашег љубавног живота, наговештава могућност изненадног одласка на краћи пут са вољеном особом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas