Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za petak, 11. avgust: Ovnovima sledi ROMANTIČAN SUSRET, a Ribama IZNENADNI ODLAZAK NA KRAĆI PUT

Više znakova očekuju romantični susreti ovog petka

1691737022_shutterstock_2072188163-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Ulazak Meseca u znak Raka, predveče, u napetom aspektu sa vašim suvladaocem Plutonom, simbolom novca, podstiče vašu želju za sređivanjem stambenog prostora. Trigon sa Saturnom, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava romantičan susret sa Jarcem.

Bik

Mesec u astrološkoj kući dogovora i kraćih puteva, u ranim večernjim satima, odgovara aprilskim Bikovima, koji mogu da se angažuju oko plana sa nekretninama. Dobar aspekt sa Saturnom, donosi vam poznanstvo sa ozbiljnom osobom koja zna šta hoće.

Blizanci

Pozicija Meseca u astrološkom polju posla i novca, pod uplivom Saturna iz polja karijere, donosi vam povoljne dogovore sa strancima. Napeti aspekti sa Neptunom i Plutonom, upozoravaju da izbegavate rizične finansijek transakcije.

Rak

Zbog napetog aspekta vašeg vladaoca Meseca, sa Plutonom, simbolom moći, moraćete da se prilagođavate novim okolnostima u odnosu sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Pozicija Neptuna, planete inspiracije, pogoduje umetnicima i naučnicima.

Lav

Pozicija Meseca, simbola promenljivog raspoloženja, u Raku, predveče, pojačava vašu intuiciju. Napeti aspekti Plutona i Neptuna sa retrogradnom Venerom u vašem znaku, čine vas spremnim da se angažujete u okviru aranžmana sa strancima.

Devica

Aspekti Meseca, simbola inspiracije, u astrološkoj kući društvenog života, u ranim večernjim satima, pogoduju umetnicima kojima donosi susret sa osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Pozicija Plutona, donosi vam vanredne troškove.

Vaga

Ulazak Meseca u znak Raka, pod uticajem Saturna u astrološkom polju svakodnevice, predveče, donosi vam promene na poslu. Sa naglašenim znacima 11. i osmim poljem, imate podršku Lava i Bika, kao i šanse za veću zaradu preko nekretnina.

Škorpija

Sa Mesecom u znaku Raka, u koji pada vaša astrološka kuća ljubavi i entuzijazma, planirate odlazak na put sa voljenom osobom. Aspekt sa vašim vladaocem, Plutonom, simbolom moći na stepenu na kojem je izuzetno jak, donosi uspeh sportistima.

Strelac

Mesec u astrološkom polju finansija i konkurencije, pod uticajem Saturna iz Riba, donosi vam zaradu, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Aspekti sa Plutonom idu vam u prilog ako planirate kupoprodaju nekretnina. Izbegavajte alkohol.

Jarac

Vaš vladalac Saturn, planeta iskustva, u trigonu sa Mesecom, predveče vam donosi susret sa nekim ko će na romantičan način pokazati svoje emocije prema vama. Zbog aspekata Plutona u vašem znaku, emotivni partner želi da vam nametne svoju volju.

Vodolija

Aspekti Meseca u astrološkom polju svakodnevnih obaveza, kasno popodne, čine vas nervoznijim i sklonim raspravama sa saradnicima. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam mogućnost zarade preko poslova u vezi sa nekretninama.

Ribe

Tranzit Meseca preko znaka Raka, u večernjim satima, donosi uspeh umetnicima, naučnicima, farmaceutima, sportistima. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, nagoveštava mogućnost iznenadnog odlaska na kraći put sa voljenom osobom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas