· · Коментари: 0

Идеалне фризуре за сваки хороскопски знак: Ко је за БОБ, а ко за ДУГАЧКУ КОСУ?

Комбинација фризуре и хороскопа може бити забавна, а може донети и неке нове идеје за промену имиџа

1675856672_shutterstock_1891669621.jpg
Фото: Шхуттерстоцк

Ако сте расположени за нову фризуру, али не знате у ком правцу да кренете, увек се можете ослонити на хороскоп да одлучи... Барем из забаве! Да ли је то кратак боб, смели пиxие рез или можда боб дужине до кључне кости? У наставку вам представљамо најбоље фризуре према хороскопским знацима, а верујемо да ц́е вас комбинација фризура и хороскопа сигурно забавити или можда инспирисати новом идејом за промену имиџа.

Фризуре према хороскопу

Шкорпија

"Меки" блунт боб

Шкорпије се описују као одлучна, моц́на, интуитивна и лојална, али их је лако погрешно схватити. Иако споља могу изгледати грубо, они су заправо нежни. За њих је идеалан боб са "меким" крајевима, који карактеришу праменови исте дужине, али "тупо" исечени. Са собом носи дозу сексепила, елеганције и једноставности.

Стрелац

Пиxие рез

За оптимистичне, слободоумне, мотивисане, за Стрелчеве се каже да самоуверено прате сопствени стил, а не трендове, па им свака фризура „одговара“. Ако можда имате жељу да пробате нешто одважно, онда је пиxие рез савршен избор.

Јарац

Боб до кључне кости

За Јарчеве се каже да су лојални, практични, брижни и традиционални, па воле да размотре све опције пре него што се ошишају. Практичан рез који са собом доноси многе могуц́ности стилизовања је боб дужине кључне кости. Идеалан је компромис ако желите крац́у тренди фризуру, али не прекратку како бисте је ипак могли везати у реп.

Водолија

Нагласак на природној текстури

Оригинални и независни, за Водолије се каже да прате сопствени ритам. Иако у сваком тренутку знају шта се носи, нец́е дозволити да им трендови диктирају избор. Бирају природне, опуштене фризуре са текстуром у првом плану, тако да се коврџе, локне или таласи суше на ваздуху и имају помало популаран и пожељан неуредан призвук.

Рибе

Завесе-шишке

Рибе се описују као саосец́ајне, љубазне, пажљиве и нежне, па су „меке” фризуре, попут завеса-шишке, идеалне за њих. Подсец́ају на седамдесете године прошлог века, а имају моц́ да омекшају црте лица, па су одличан избор, поготово ако нисте спремни на типичне шишке и размишљате о промени.

Ован

Мессy схаг

Авантуристички, самопоуздани, одлучни и импулзивни, за Овнове су као створене бунтовније фризуре што мессy схаг чини њиховим савршеним избором. Комбинујте их са слојевима у коси који ц́е јој дати волумен, а можете се поиграти и ефектним бојама.

Бик

Фризура миди дужине

Поуздан, рационалан, пун љубави и постојан, Бик тражи шик, безвременски и класичан стил. Идеалан избор су фризуре средње дужине које су лепе и никада не излазе из моде. Уз редовну негу и употребу маски за косу, таква фризура ц́е оставити и утисак луксуза у коси.

Близанци

Француски боб

Близанци се описују као свестрани, радознали, интелигентни и брзи, па ц́е се тако понашати према својој коси. Радо ц́е се поиграти смелим кројевима и бојама, међу којима се истиче француски боб. Ради се о "радикалном" резу до јагодица, употпуњеном шишкама које прелазе преко обрва, што изгледа веома шик!

Рак

Шишке са стране

Емоционални, емпатични, осетљиви и пријатељски расположени, за Ракове су опуштене фризуре које се лако одржавају. Ту се истичу шишке са стране, за које Гламоур пише да су савршене за Ракову личност и изгледају једнако добро када се носе пуштене или у репу.

Лав

"Грива" у коси

Лавови су описани као великодушни, отворени и поносни, а њихова идеална фризура је "грива" у коси коју прати много, много слојева.

Девице

Боб до вилице

Вредне, креативне и педантне, Девице су у потрази за елегантним верзијама. Ултрапрецизан боб дужине до вилице је леп и уредан, као да је направљен за њих.

Вага

Дуга и гламурозна коса

Ваге се описују као дипломатичне, шармантне и идеалистички настројене, а воле нешто нежно и романтично попут дугих, сјајних таласа који доносе дашак гламура у коси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.