Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јупитер улази у знак Овна 10. маја после 12 година: Велика срећа очекује ове хороскопске знакове

Проверите да ли сте међу њима

1652293822_alien-planet-3823298_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јупитер у Овну! Јупитер је планета среће! Тамо где вам се налази у хороскопу у том пољу је ваш заштитник, ваша срећа! Јупитер улази у Овна 10. маја и то после 12 година и остаје у Овну до 28. октобра где се враћа у Рибе. Већ 20. децембра 2022. враћа се у Овна и остаје до 16. маја 2023 године.

Јупитер у Овну носи јаку, одважну и чисту енергију. Јупитеру је потребна једна година да пређе у знак,12 година да обиђе цео хороскоп, а да уђе у ваш знак 12 година! Сада је ушао у Овна после 12 година и доноси вам успех и срећу на сваком кораку! Он не тражи пуно већ само луду машту и мало упорности и све што вам буквално делује као немогуће са њим је могуће док пукнете прстима.

Прочитајте још: Све о ФИКСНИМ ЗНАЦИМА, лојалним пријатељима зодијака: Они УНОСЕ РАВНОТЕЖУ у хаотичне односе

ВЕЛИКУ срећу ће имати и Стрелчеви и Лавови јер Јупитер прави тригон са вашим Сунцем и даје најбољи аспект који ће трајати до 2023 године! Припремите се на једну од најлепших година у вешем животу. Тражи од вас да будете срећни, да постављате највише циљеве, да маштате, а реализацију препусите њему! Господин Јупитер вам даје срећу, ветар у леђа и спрема за вас једну луду годину!!

Мало “мање” среће даје Близанцима и Водолијама! Свакако и апсолутно и за вас спрема спектакл, само набаците осмех у уживајте у чудима! Остали знаце морају мало да стрпе. Мада и за њих у зависности од вашег личног наталног хороскопа Јупитер сигурно спрема лепа изненађења.

Бонус видео:

 
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas