Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Sve o FIKSNIM ZNACIMA, lojalnim prijateljima zodijaka: Oni UNOSE RAVNOTEŽU u haotične odnose

Oni su ti koji će vam uvek pomoći da se krećete napred

1652258288_gustavo-torres-JwYsUx7JyuA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Verovatno znate svoj Sunčev znak, ali da li znate modalitet svog znaka? U astrologiji, znaci zodijaka su podeljeni u tri kategorije, koje se nazivaju kvaliteti ili modaliteti: kardinalni, fiksni i promenljivi znaci. Modaliteti su jedan od načina da nam pomognu da razumemo vibraciju svakog znaka. Četiri fiksna znaka su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija. Promenljivi znaci su Blizanci, Devica, Strelac i Ribe, a kardinalni znaci su Ovan, Rak, Vaga i Jarac.

Fiksni znaci padaju usred sezone — Bik usred proleća, Lav u leto, Škorpija u jesen i Vodolija zimi. Dakle, logično je da su oni „stabilizatori“ zodijaka. Fiksni znakovi su najbolji prijatelji na koje se uvek možete osloniti, oni koji će vam pomoći da se krećete i doneti vam sladoled nakon raskida. Oni su takođe veoma kreativni, i kada imaju ideju, dovešće je do kraja. Posvećeno i umetnički? Da, sjajni su!

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Međutim, ovi lojalni znaci takođe dele nekoliko ne baš pozitivnih osobina — naime, oni su tvrdoglavi. Ako su se odlučili, nema šanse da ćete ih naterati da promene svoje mišljenje. Oni će se boriti za svoja uverenja i skoro nikada neće priznati da greše.

Bik

Verovatno ste čuli citat: „Ne kači se sa bikom ili ćeš dobiti rogove.“ Ovo je pomalo istina. Bik se sporo ljuti, ali kada ih ubodete, vide crveno i napadaju . Bik je strpljiv, ljubazan, vredan i odan. Osim toga, oni su ~senzualni~ i imaju oko za luksuz. NJihove vredne, umetničke vibracije nadoknađuju njihovu tvrdoglavost. Samo ne pokušavajte da se svađate oko boja.

Lav

Ove kul mačke i mačići vole da započinju dramu kada im je dosadno, ali to je uglavnom samo eksperiment da se vidi kakav će biti ishod. Da, Lavovi su ekstra, i ponosni su na to. NJihova teatralnost 24/7 može nekima biti malo previše, ali njihova najveća prednost su njihova velikodušna, odana srca. Oni su zvezda svakog događaja i odani prijatelj u srcu svakog društvenog kruga.

Pročitajte još: Kako znati da li ste PROMENLJIV HOROSKOPSKI ZNAK i šta to znači za vaš život

Škorpija

Kao jedini fiksni vodeni znak, Škorpije će koristiti svoje žaoke da se zaštite od onih koji bi im mogli nauditi. NJihov intenzitet razmišljanja i intuicija ne mogu se porediti ni sa jednim drugim znakom. Ove strastvene Škorpije rešavaju probleme i toliko su jake volje da se uvek pobrinu da njihove liste obaveza budu dovršene do savršenstva. NJihova tajanstvena priroda čini ih onima na koje treba paziti. Ne prelazite ih!

Vodolija

Kao poslednji fiksni znak zodijaka, vodonoša je organizator zajednice fiksnih znakova. Vodolija koristi svoju inteligenciju da razvije svoja uverenja i podeli ih sa svetom. Kada ovaj vazdušni znak formira ideal, videće ga kao univerzalnu istinu koja se mora širiti. Ovi humanitarci su toliko usredsređeni na rešavanje svih svetskih problema da mogu da deluju malo povučeno, ali cene svoje bliske odnose. 

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas