Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЉУБАВНИ АСПЕКТ

Сваки знак је посебан: Када се ЛАВ заљуби за то знају сви, а РИБЕ дају себе одмах

Сваки хороскопски знак различито реагује када се појаве лептирићи у стомаку. Неки се лако упусте у партнерске односе, док други гледају три корака унапред

horoskop.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Граница између страсти и заљубљености посебно је танка, па је хороскопски знак и владавина планета од кључног значаја при разумевању овог "проблема".

Заљубљеност наступа временом, а понекад је потребан и дуг низ година да некога заиста упознамо. Због тога, морамо бити опрезнији и не трчати. Доносимо кратак водич знакова заљубљености утемељен на хороскопским знаковима.

Прочитаје још: РАК гаји лажне наде, ЛАВ чека нешто важно, а ево који знак ће доживети РОМАНТИЧНЕ тренутке

Ован

Овим знаком влада Марс, планета енергије, акције и пожуде. Суптилно не постоји у њиховом животу када су заљубљени. Ако осетите ирову, страствену, импулсивну енергију према вашем партнеру могуће је да сте заљубљени. Ован нема проблем са директношћу о својим осјећајима или томе шта жели у спаваћој соби. Љубав је за њих као пењање на литицу, рискантна, узбудљива и опасна активност, па не чуди ако траже од партнера обећање на верност и вечну љубав након првог дејта.

Бик

Бик се не заљубљује лако, тако да када се заљуби, обично је у питању нешто озбиљно. Морате осећати ту животињску повезаност са партнером, али и сигурност у којој можете градити зону за ваше „гнездо“. Када почнете да бирате нову постељину са вашим партнером то је знак да сте заљубљени. Бик воли да буде на располагању особи коју воли, па тако и када добије позив за излазак са друштвом може да се догоди да га одбије како би провео време кући са новим пертнером.

Близанци

Прочитаје још: ЈАРЦУ ће сви нудити помоћ, СТРЕЛЦА ће лагати, а овај знак чека ТЕЖАК период

Близанци имају способност да виде позитивно у свима. То може бити и проблем будући да имате наљепницу „сламаоца срца“. Један сигуран начин како можете бити уверени да сте заљубљени је да проведете цео дан са партнером без потребе да се чујете или видите са екипом. Можете флертовати са свима, али када је реч о интими, отварате се само онима које волите.

Рак

Раковима управља Месец, па од њих можете очекивати „све или ништа“. Знају да се заљубе у некога када га позову у свој дом, станиште где беже од света. Ракови воле бити хордери који ће скупљати све ствари које имају сентименталну вредност, па ако допусте некоме да дира њихове ствари то је знак да имају потпуно поверење у њих. 

Прочитаје још: ДВА хороскопска знака су ИНТЕЛИГЕНТНИЈА од свих осталих! Проверите да ли сте то баш ви

Лав

Лавови воле да буду гласни и јасни када се заљубе у некога. Први знак да су пали је када почну да показују партнера јавно на друштвеним мрежама. Поносни су и желе да цео свет зна за њих. Воле страствено и јако, тако да прекиди са њима могу бити тешки. Када се заљубе, желе да створе савршен свет само за себе и партнера и чине све да то и испуне. 

Девица

Време је новац за овај знак, тако да у тренутку када пронађу време за дружење са партнером то значи да су на путу према љубави. Пут до тамо ће бити нешто дужи будући да су конзервативнији по природи, али у тренутку када укључе партнера у своју петогодишњу визију и план, планирају заувек остати са том особом. Обожавају расправе, па када нађу особу са којом могу комуницирати и водити дебате, на добром су путу.

Вага

Прочитајте још: РАК гаји лажне наде, ЛАВ чека нешто важно, а ево који знак ће доживети РОМАНТИЧНЕ тренутке

Вагама влада Венера, богиња љубави и љепоте, а овај знак обожава љубав у сваком смислу. Ваге воле уживање у луксузу и разним лепим третманима у животу. Када се упознају са партнером који се зна носити са њиховим сањивим умом у том тренутку отварају своје срце. Један су од најшармантнијих знакова који може причати на претек о било којој теми и када наиђу на сличну особу, рађа се љубав. Привлаче пуно људи, па они који дођу до њиховог срца морају бити посебни.

Шкорпија

За овај знак постоји врло танка граница између љубави и опсесије, па пливање у тим водама може бити зезнуто. Традиционални су када је интима у питању и радије бирају бити посвећени у вези, него што ће се упустити у авантуру за једну ноћ. Будући да су врло тајновити, треба времена да се отворе и постану рањиви, а у тренутку кад то постанете, спремни су да уђу у озбиљнији однос и допуштају да се заљубе. Будући да су један од најљубоморнијих знакова, посесивност ће им открити да су већ дубоко заљубљени у свог партнера.

Стрелац

Када се овај знак заљуби, то је одличан разлог за славље будући да су у принципу „солери“. Када позову партнера да иде са њима а путовању, знате да су почели да гаје осећања према њему, а ако партнеру препусте и планирање заједничке авантуре, већ су дебело заљубљени. Када почну да воде свог партнера у друштво, то је још један знак да се заљубљују. 

Прочитајте још: ЈАРЦУ ће сви нудити помоћ, СТРЕЛЦА ће лагати, а овај знак чека ТЕЖАК период

Јарац

Знак којим управља Сатурн значи да јарац жуди за рутином и добрим темељима када је веза у питању. Када поставе све у ред, моћи ће свом партнеру да покажу колико су предивна особа. Будући да су велики радохоличари, треба уз себе да имају особу која ће то ценити и истовремено их извући понекад из њихове рутине. 

Водолија

Водолије су врло прагматичан знак који размишља унапред. Ове особе су рођене за подизање свести код људи, па је веза са њима често ексцентрична. За њих не вреде никаква наведена правила састанака. Неко ко зна ценити њихов хумор, волонтерски дух и истанчан укус за уметност и културу је њихов идеалан партнер. Овакве везе обично се развијају с временом, па се на крају можда удају за свог најбољег пријатеља. Иако доста очито, они већ на први знак показивања емоција и рањивости могу почети са уласком у процес заљубљивања. 

Рибе

Када се заљубе, дају целог себе, али морају дасе пазе да се не утопе у тим осећајима. Када се налазе у соби препуној људи и све што виде је њихов партнер - то је знак да се заљубљују. Воле да обасипају вољену особу даровима, па када пола плате потроше на партнера, рачун им говори да су заљубљени.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas