Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ДО 21. ЈУНА

ЈАРЦУ ће сви нудити помоћ, СТРЕЛЦА ће лагати, а овај знак чека ТЕЖАК период

У предстојећем периоду ће многи знаци изаћи из проблема, али само уколико их активно решавају.

woman-3219507_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

ВАГА

Посао Право је време да се неке пословне идеје реализују, стижу многобројна разрешења. Да бисте спремно дочекали новитете, неопходно је пронаћи праву меру у свему. Ви сте надарени да с лакоћом спроведете ред и дисциплину, али мораћете да прихватите да око вас има и људи којима ваш модел понашања није омиљен. Уколико се доследно будете држали својих планова и намера, сваку препреку ћете с лакоћом превазићи. Без обзира на све повољности, немојте да вас ових дана понесу нереалан оптимизам и еуфорија.

Не подлежите еуфорији, решавајте ствари.

Љубав Ваше напето расположење се одражава на однос с вољеном особом. Желите да се осећате сигурно, али не успевате у томе. Ускоро је известан приметан помак у љубавним односима, али ви ћете се и даље осећати непотпуно. Када бисте знали шта желите, проблем би био решен. Свесни сте да се налазите у некој фази, али нисте сигурни да ли је добро разумете. Не оптерећујте вољену особу својим страховима који су ових дана превише мрачни.

Здравље Болови у леђима.

Прочитаје још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

ШКОРПИЈА

ПОСАО Идеално је време да на квалитетнији начин организујете своју пословну свакодневицу. Иако је добар тренутак за интелектуални рад, као што су комуникација или некакав маркетинг, ваша пажња се расипа због непоузданих сарадника или непотпуних информација. Без обзира на то, будите уверени да ваш труд није узалудан иако ћете на резултате сачекати мало дуже него што то сада процењујете. Осим тога, овај месец је добар за помагање другим људима који су у невољи, како код куће, тако и на послу.

Овог месеца ћете помагати другима.

ЉУБАВ Ваша емотивна веза може бити озбиљно пољуљана уколико не будете водили рачуна шта причате. На вама је да сачувате тајну која, по вашем мишљењу, није нешто што мора да се крије. Ипак, ако друга страна инсистира да останете дискретни, на вама је само да то прихватите а не да судите о томе да ли је то исправно или није. Месец је у знаку потенцијалне љубавне кризе која може наступити уколико будете непажљиви.

ЗДРАВЉЕ Упала грла.

СТРЕЛАЦ

Посао За вас је ово период велике борбе којој се полако назире крај. Ситуацију можете да преокренете у своју корист ако је ваш посао везан за нешто што је креативно и за шта је неопходна машта и осећај за лепо. Све остало може бити изложено компликацијама које се неће разрешити до даљњег. Нема разлога за велику бригу, јер када све буде прошло стижу срећнији дани а с њима велико разрешење и професионална победа. Да бисте превазишли све напетости неопходно је да донесете важну пословну одлуку коју одавно одлажете.

Ово је период борбе и лажи, доносите одлуке.

ЉУБАВ Преиспитујете ситуацију и водите напорне разговоре с вољеном особом. Могуће је да ћете сазнати нове детаље које раније нисте увиђали. Склони сте преувеличавању свега, па и проблема. Будите опрезни када је реч о сопственим очекивањима, јер вас нереалне наде воде у разочарање. Уколико будете самокритични и искрени према партнеру, али и према себи, ваша романтична блискост биће учвршћена. Чувајте се лажи.

ЗДРАВЉЕ Могуће су аритмије.

ЈАРАЦ

Посао У налету доброг расположења имате способност да остварите своје циљеве. Покрећете планове за промену начина живота. Могуће је да је то нешто што сте раније планирали, али нисте били у прилици да реализујете. Околности ће се, у једном тренутку, променити. Открићете нове начине како да досегнете своје циљеве. Имате помоћ сарадника, али не заносите се идејом да бесплатно добијате подршку. Људи имају мотивацију да вам помогну, али дугови могу бити непријатни уколико се не реванширате.

Помоћ није бесплатна, реванширајте се одмах.

Љубав Не покушавајте да одређујете услове под којима ће се ваш љубавни живот даље развијати. Пред вама је нова животна фаза, бар када су емотивни односи у питању. Вољена особа може показати потребу за слободом или иницирати промене у начину функционисања везе. Ако прихватите промене и покажете да сте еластични и спремни на компромисе, ваша веза може опстати. У противном, очекујте компликације и проблеме.

Здравље Посетите стоматолога.

ВОДОЛИЈА

Посао Могуће је да вас током овог периода прати неповољан тренд. Позитивно размишљање вам може олакшати ситуацију, нарочито ако сте у послу креативни. Ипак, како време буде одмицало, комуникација ће бити све боља јер ћете, без обзира на то шта се дешавало, проналазити идеално решење за све. Многобројни неспоразуми, којима ћете ових дана бити оптерећени, неће оставити трајне последице на вашу пословност. Прихватите чињеницу да не зависи све од вас и препустите другим људима проблеме који не припадају вама.

Водолију чека изузетно неповољан период.

Љубав Љубавни односи су вам, некако, у другом плану, усредсређени сте на друштво. Такав начин функционисања у љубавној вези, на дуге стазе, прети да прерасте у обичан другарски однос који на крају завршава разлазом. Иако вам то тренутно делује као нешто прихватљиво, добро размислите да ли су вам такви приоритети исправни. Да бисте добили љубав и пријатељство истовремено, неопходни су блиски сусрети и искрени разговори.

Здравље Проблеми са стомаком.

Прочитаје још: "Једном заражен, не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

РИБЕ

Посао Доста динамике, тако бисмо могли да опишемо наредни период који ће потрајати дуже него што желите. Иако је добар тренутак за идеје, ово је време када сте окружени људима који не испуњавају своја обећања. Да бисте избегли компликације, морате да се наоружате стрпљењем. Духовне и интелектуалне дисциплине су вам у првом плану, то је оно што вас исцељује. Користите своју интуицију да уочите чије идеје су преувеличане и неискрене, инсистирајте на конкретним аргументима и чињеницама у сваком дијалогу.

Риба ће бити у центру пажње породице.

Љубав Ово је период током кога ћете бити у центру пажње било да се ради о вољеној особи или припадницима ваше уже породице. У првом плану су ваша посвећеност и одговорност. Иако се ви на тај начин исцељујете и енергетски пуните, будите опрезни за кога се жртвујете како све не би било узалудно. Могуће су преваре и обмане, нарочито од људи који од вас траже услугу или подршку која је за ваш однос, досад, била неуобичајена.

Здравље Чувајте се вируса.

Хороскоп за остале знаке прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas