· · Коментари: 0
АСТРО

Како људи виде ваш хороскопски знак? Овна се плаше, а од Ваге очекују да некада донесе одлуку!

Од Јарца сви очекују да направи грешку, од Стрелца да им се мало посвети, а од Водолије да не бежи чим се појави проблем.

1623841388_senf-haljina.png
Фото: Депозитфото

Ован

Ви сте предводник увек пуни идеја и имате тај дар да поведете гомилу људи. Јаки сте и енергични. Али оно што други људи виде као ваш недостатак је то што не умете да саслушате, и што је ваша енергија тако јака да вас је тешко пратити. Људи желе са вама, али се плаше ваших бурних и нетактичних реакција. Значи потребно је да имате више стрпљења, да знате да није свако као ви, и да ослушкујете друге људе њихове навике , жеље , потребе .

Бик

Комуникација на првом месту. Ви сте смирени, никада не дајете енергију узалуд али на неки начин очекујете да вам људи "читају" мисли. Када вас неко не схвати ви се дурите, причате себи у браду и очекујете да други знају шта је вама у глави. Из тога произилази и ваша тврдоглавост. Када вам нешто смета тада је комуникација на првом месту!

Близнаци

"Обећање лудом радовање" барем понекад одржите обећање које сте неком дали. Људи вас воле , ви то осећате, имате сјајну моћ комуникације, увек свуда и све стижете. Обећавате свима све и свашта. Људи очекују да то и испуните.

Рак

Увек тражите разлог у свему и свачему. Када све добро иде ви тражите нешто лоше. Људи око вас често имају осећај да стално морају да одмере и добро размисле шта ће вам рећи. То уме да замара. Опустите се и почните да верујете људима. Није све у животу црно бело.

Лав

Прва ствар који други људи виде код вас је да се свет врти око вас. То није тако. Потребно је да научите да нисте ви увек први и једини у свему. И други људи имају потребе као и ви. Било би лепо када би почели да ослушкујете потребе других а не само ваше.

Девица

Ваша болесна прецизност замара људе. Они јесу одушевљени вашом одговорношћу и вашом организацијом. Али није живот војска. И није живот стерилна епрувета. Мало лежерности, опуштености свима би пријало. Како вама тако и људима у вашем окружењу. Слободно понекад закасните и то је за људе.

Вага

Ваш дипломатски поглед на свет људи воле. Није реткост да када су у проблему савет траже од вас. Али ваше вагање за све у животу је напорно за људе. Док ви донесте одлуку промене се четири годишња доба. Савршени сте да другима дајете савете , али када сте ви у питању ставри не стоје тако. Оно што људи у вашем окружењу очекују од вас је да барем једном у животу заузмете страну и не промените мишљење.

Шкорпија

Контрола је оно што смета људима у вашем окружењу. Дајете љубав, срећу , осмех , савете. Али ваша потреба да све увек контролишете и знате је напорна. Мало се опустите, одморите вашу интуицији и барем понекад допустите да вас живот сам поведе.

Стрелац

Ваша потреба да стало зујите, да мењате места, послове, окружење , да организујете путовања је одлична и зато вас људи воле. Станите и запитајте се да ли ваше блиско окружење жели мало "више вас". Ви сте често само у пролазу, махнте и наставите својим путем. Људи желе вашу пажњу, дружење и осмехе.

Јарац

Спонтаност је оно што људи желе од вас. Ви сте савршен војник. Ви сте доследни, ви када дате реч дали сте је, али понекад је потребно мало топлине и мало релаксације. Слободно макар и намерно напаравте неку грешку!

Водолија

Ви сте ти који руште табуе, увек и у свему имате другачији поглед на свет. Бојите животе људи у вашем окружењу вашом непосредношћу и лакоћом живљења. Оно што окружење жели од вас је да се уземљите. Да не бежите чим се појави први проблем. Да будете ту уз њих и да им дате подршку.

Рибе

Ваша преостељивост забрињава људе. Тражите све и дајете све. Али ако не добијете баш оно што сте очекивали настаје проблем. Једна грубља реч или мало хладинији поглед је окидач за вас да се повучете у себе и да тугујете.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.