Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ПОНАШАЈУ КАДА СУ ПОД СТРЕСОМ: Ко се лако суочава са проблемима, а коме то теже иде?

Ко се одмах ухвати укоштац са проблемима, а кога проблеми "поједу"?

1681738792_shutterstock_745153417.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Још један понедељак је пред нама, и нова радна недеља, а након неколико дана одмора, већина се спрема за нову "туру" спресије, хаоса, јурцања... Чињеница је да не постоји особа која никад нема проблеме са стресом (ако постоји, свака част, нека подели рецепт са нама), а астролози тврде да сваки знак реагује другачије, на себи својствен начин када је под притиском.

Ован

Овнови су познати по свом храбром и борбеном духу. Стрес? Какав стрес? Ован ће се суочити с било којом ситуацијом као вођа и борац. Често ће бити у првим редовима да се носи с проблемима. Ако се питате како Ован реагује на стрес, само погледајте његову ратничку позу и незаустављиву енергију.

Бик

Бикови су познати по свом опуштеном и мирном приступу животу. Стрес? Ма дајте, ништа што добар "џанк фуд" и излежавање не могу да реше. Ако сте у потрази за Биком у временима кризе, вероватно ћете га пронаћи како ужива на масажи или кува нешто укусно у свом шармантном кухињском кутку. Наиме, за Бика, решење за стрес је једноставно - удобност и уживање.

Близанци

Близанци су познати по својој знатижељи и брзом размишљању. Они ће се суочити са стресом на свој јединствени начин - пружајући духовите коментаре, организовати виртуалне друштвене сусрете и користећи своју оштроумност како би учинили стресно искуство подношљивијим. Ако тражите Близанца у временима кризе, веројатно ћете га пронаћи како се спрда с пријатељима на видеопозиву.

Рак

Ракови су познати по својој осетљивости и емоционалној дубини. Они ће се носити са стресом на јединствен начин - дозвољавајући да осете своје емоције у потпуности. Можда ћете их пронаћи склупчане на њиховом омиљеном месту или чак и под столом, или на кревету уз шољицу топлог напитка у рукама, док гледају тужне филмове или слушају срцепарајуће баладе.

Лав

Лав ће се носити са стресом тако што доминира ситуацијом. Можда ћете га пронаћи како држи инспиративне говоре себи и другима, како решава проблеме с непоколебљивом одлучношћу и како зрачи самопоуздањем док пролази кроз изазовне ситуације. За Лава је стрес само још једна прилика да покаже своју краљевску нарав.

Девица

Девице су познате по својој аналитичности и организационим вештинама. Стрес? То је само још један изазов за решавање. Девице ће се носити са стресом на начин да ће анализирати ситуацију до најситнијих детаља, правити планове и организовати све што је потребно како би стресна ситуација била под њиховом контролом.

Вага

Ваге су познате по својој жељи за хармонијом и равнотежом. Оне ће се носити са стресом тако што ће тражити компромис и успостављати хармонију у својој околини. Можда ћете их пронаћи како разговарају с обе стране, траже решење и покушавају да смире напетост између супротстављених страна.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој интензивности и страсти. Шкорпија ће се носити са стресом тако што ће се суочити с њим храбро, ићи дубље у проблем и тражити решења с одлучношћу. Можда ће чак употребити свој легендарни шкорпионски осећај за истраживање и откривање скривених аспеката стресне ситуације. За Шкорпију храброст и страст су кључни у суочавању са стресом, макар то значило и да поломи све пред собом.

Стрелац

Стрелчеви су познати по својој авантуристичкој природи и оптимизму. Стрелац ће се носити са стресом тако што ће тражити нове авантуре, нове идеје и нове перспективе како би се суочили с изазовима. Или ће се једноставно само добро извикати и то је то!

Јарац

Јарчеви су познати по својој упорности и дисциплини. Јарац ће се носити са стресом тако што ће се усредсредити на циљеве, организовати планове и радити марљиво како би савладао изазове. Можда ћете их пронаћи како раде на својим пројектима, усавршавају своје вештине или постављају нове циљеве како би се усмерили према успеху чак и у стресним ситуацијама.

Водолија

Водолије су познате по својој независности и оригиналности. Водолија ће се носити са стресом тражећи оригинална решења изван оквира устаљених приступа. Можда ћете их пронаћи док се удружује са истомишљеницима размењујући идеје и размишљајући изван традиционалних начина суочавања с изазовима.

Рибе

Рибе су познате по својој саосећајној природи и интуицији. Рибе ће се носити са стресом повезујући се са својим осећајима, користећи своју интуицију и разумевање како би се носили с изазовима. Можда ће чак користити своју саосећајну природу како би пружили подршку другима у стресним ситуацијама. Ипак, овај знак стрес ће решити или спавањем, или ће се добро исплакати и биће као нови.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas