Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се ЛАВОВИ понашају када су заљубљени? Погледајте који поступци ће одати овај хороскопски знак

Ево како се један од најпривлачнијих припадника Зодијака понаша када је заљубљен

1690485634_horoskop-lav.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви траже јединственост у љубави, а много тога је потребно за проналажење праве особе. Сваки знак се другачије изражава у љубави, а ако је ваш партнер Лав, онда је то нешто посебно.

Под владавином Сунца, које управља егом и самоизражавањем, Лав воли да се афирмише и покаже своје присуство. Осим тога, није му страно да флертује са било ким и сматра се једним од најпривлачнијих знакова када је љубав у питању.

Ако сте радознали да знате да ли Лав у којег сте заљубили исто осец́а према вама, постоји неколико знакова које можете потражити.

Најбољи пар за Лава је неко ко може самоуверено да искаже жеље и мишљења, па су због тога ватрени (Ован, Лав, Стрелац) и ваздушни знаци (Близанци, Вага, Водолија) најбољи избор.

Како да знате да ли је Лав заљубљен у вас?

Лавови су весели и бистри људи који могу да осветле сваку просторију. Ови друштвени лептири воле да упознају нове људе и знају како да свима буде удобно. Из тог разлога, може бити тешко сазнати да ли Лав у вези осец́а исто као и ви. Добра вест је да ц́е Лав то учинити веома очигледним када вас физички и романтично привлачи, пише "Параде".

Заљубљени Лав ц́е стално желети да проводи време са вама и потрудиће се да вас позове на друштвена окупљања.

Лавови воле театралност и страст која долази са заљубљивањем. Они ц́е размазити своје најмилије једноставно зато што мисле да то заслужују. Они ц́е се потрудити да покажу партнеру колико су цењени и вољени. Воле да се постарају да то виде и остали. И поред свих романтичних гестова, увек ц́ете знати како се Лав осец́а према вама на основу тога како вас третира.

Невероватно су лојални и заштитнички настројени према људима око себе.

Како Лав показује љубав у вези?

Код њега се заљубљивање дешава брзо. Иако су Лавови веома емотивни и осетљиви, учинили би скоро све да то сакрију. Претвараће се да им није потребно одобрење других како би задржали самоуверене вибрације.

Лав је знак који представља креативност, самоизражавање и отвореност. Они су сјајни креативни сарадници Зодијака и желе партнера који их подстиче да буду успешни. Ако се Лав не осец́а цењеним у вези, можете очекивати да ц́е се њихов став погоршати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas