Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ ЗВЕЗДА

Како се понашају мушкарци када су ЗАЉУБЉЕНИ: Елементи његовог хороскопског знака све ОТКРИВАЈУ

Како се мушкарац понаша када је тајно заљубљен у вас и нема храбрости да вам искаже осећања?

1654263716_couple-4565429_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Када се између две особе појаве романтичне варнице, постоје људи који се плаше да искажу своја осећања. Неки мушкарци се плаше одбијања, имају проблема са самопоуздањем и не знају како да отворе своје срце, нису сигурни које речи да изаберу, иако су снажно заљубљени.

Ватра (Ован, Лав, Стрелац)

Хумор, непрестано ће се шалити са вама, можда чак и задиркивати. Можда ће желети и код вас да изазове реакцију са шалама на ваш рачун. Астролози истичу да се ватрени знакови могу чак кориситит и критиком. Из страха да не откријете његова права осећања према вама, Ован, лав и Стрелац могу прибећи разним игрицама.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур се ЗАВРШАВА, али звезде праве НОВЕ МОЋНЕ ТРАНЗИТЕ: Ево шта нас очекује у наредном периоду

Земља (Бик, Девица, Јарац)

Он се мења у вашем присуству. Труди се да остави утисак паметне и занимљиве особе. сихолози потврђују да људи намерно мењају говор и обрасце понашања, покушавајући да испадну светлији, занимљивији и пожељнији пред онима који им се допадају. Жели да се фокусирате на његове адуте, па је могуће да ће чак и хвалити себе.

Ваздух (Близанци, Вага, Водолија)

Претвараће се да не осећа ништа према вама и понашаће се као да сте невидљиви. Неће тражити контакт са вама и неће рећи ни реч, чак и ако останете сами у соби са њим. Понашаће се као да му нисте важни, иако примећујете његов поглед који прати ваше понашање. Он жели да остави хладан утисак, али то је само илузија коју ствара због своје стидљивости. Не жели да испадне смешан пред вама и због тога ретко када прави први потез.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Бикови зраче дивном енергијом, а два знака очекују ЛЕПЕ ПРИЛИКЕ

Вода (Рак, Шкорпија, Рибе)

Биће лукав када су у питању његова осећања. Ако га погледате, он ће скинути поглед са вас тако да не схватите колико му значите. Неће вам писати поруке нити коментарисати ваше фотографије, али ћете приметити како пуно тога жели да сазна о вама, како исказује слична осећања која ви имате. Могуће је да ће учестало свима другима причати о вама, па ће особе из вашег окружења открити да му се допадате пре него што вам он то каже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas