Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Бикови зраче дивном енергијом, а два знака очекују ЛЕПЕ ПРИЛИКЕ

Током јуна многе хороскопске знакове очекује упознавање са потенцијалним партнерима

1653471708_couple-6017739_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Ви ћете овог месеца свог партнера обасипати пажњом и поклонима. Како вам финасијска ситуација иде одлично партнеру ћете приређивати лепа изненађења и поклоне.

Бик

Бикови зрачите дивном љубавном енергијом и партнер то осећа. Слободни Бикови од 20. јуна могу да имају озбиљну љубавну понуду.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Близанци

Заводите причом, комуникацијим. Када Меркур крене директно, а то је пичетак месеца ви остављате без даха све где год да се појавите

Рак

Ракове на љубавном пољу очекује успех! Имате јачину и можда по први пут не спутавате своју сексуалност. Окружење то осећа и неодољиви сте за супротан пол били у вези или не.

Лав

Заузети Лавови се труде да се максимално посвете партнеру. Слободни уживају са пријатељима где постоји могућност да упознате веома привлачну особу.

Девица

Заузете Девице као и слободне могу да очекују изненадну понуду за путовање! Обавезно прихватите!

Вага

Били заузети или не склони сте флерту. То лако може да измакне контроли.. поведите рачуна до које границе идете.

Шкорпија

Заузете Шкорпије нека се потруде да више ослушну партнера. Компромис је обавезан. Слободне упознају особу са којом улазе у необавезну везу.

Прочитајте још: Откријте која је БОЈА ВАШЕ ЧАКРЕ према хороскопском знаку и шта вам она доноси

Стрелац

Слободни Стрелчеви желе необавезну везу без правила и окова, а заузети траже од партнера више простора како би могли да се посвете себи.

Јарац

Слободнима се отвара могућност да се упусте у авантуру са заузетом особом…. Заузети Јарчеви имају складан и миран месец са партнером.

Водолија

Слободне Водолије имаће доста понуда за везу. Међутим, ви тражите много више од физичког изгледа.. држите до себе и не улазите у везу без обзира на притисак околине. Заузети су посвећени партнеру.

Рибе

Заузети могу имати мале препирке са партнером јер су неке ствари гурали под тепих. Слободне Рибе имају потребу за дружењем и уживањем. Понуда за везу ће бити, али вас то сада тренутно не занима превише.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas