Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како сваки хороскопски знак показује да је НЕСРЕЋАН У ВЕЗИ: Ко се дистанцира, ко свађа, а ко не жели то СЕБИ ДА ПРИЗНА?

Сваки знак зодијака на себи својствен начин изражава незадовољство

1687693095_ljubprob.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Понекад везе не функционишу, али наравно, људи нису спремни да то себи одмах признају. Некада је тога свесан само један партнер, који одаје неке суптилне сигнале, на основу којих можете да схватите да вам је веза у кризи.

Овако се сваки знак зодијака понаша када није срећан у вези:

Ован

Почеће да се дистанцира од вас иако се неће свађати или расправљати све док не буде неопходно. Када је Ован заљубљен, жели да подели са вама сваки детаљ свог живота и желеће да зна све што вам се дешава. Веома су директни у својим намерама. Ако мислите да би требало да размислите и поразговарате о томе да ли је све у реду, сигурно нешто није у реду.

Бик

Када нешто није у реду у њиховој вези, Бикови ће покушати да учине свој живот што срећнијим. Побољшаће свој Инстаграм или преуредити стан. Мера у којој то раде само је показатељ до које мере су несрећни. Бикови су визуелна и естетска бића и веома им је важно како их други доживљавају. Све више ће се ослањати на то ако се не осећају испуњено у вези.

Близанци

Он ће бити преплављени. То значи да ће се мучити на послу, плакати без разлога, свађати се са пријатељима, а све зато што неће знати да реше ситуацију у којој се не осећају срећно. Овај знак неће сакрити да је несрећан, али ће бити неодлучан. Близанци ће своје незадовољство преносити на све, осим на љубав, док не буду морали да се суоче са стварношћу.

Рак

Они ће постати ситничави. Пријатељима ће причати колико су несрећни, избацивати пасивно-агресивне коментаре и генерално на сваком кораку изражавати незадовољство без праве жеље да схвате у чему је проблем, зашто је настао и како да га реше. Рак је обично пун љубави, али када постане незадовољан, знате да нешто није у реду.

Лав

Прво ће бити агресивни, а онда помирљиви. Лавови који су потајно несрећни могу бити прилично брутални јер њихово самопоштовање произилази из доживљавања самих себе, а када у њиховом приватном животу није „усклађено“, постају веома несигурни, експлозивни и на крају одустану и иду даље.

Девица

Бацају се на било шта што ће их одвратити од проблема. По природи су веома страствене, али Девице лако постају параноичне. Иако на површини могу бити веома 'кул', ако се дају превише у некој области свог живота, то је први знак да нешто није у реду.

Вага

Постаје опседнута послом. Ваге су прави љубавници зодијака, али и радохоличари. Када је овај знак превише посвећен нечему у свом животу, то је сигуран знак да се не осећа добро у неком другом сегменту живота.

Шкорпија

Или ће одбити да се повежу са вама или ће лудети због ствари које уопште нису повезане са проблемом. Шкорпија је најинтензивнији знак зодијака, а када је потајно несрећна у вези, неће моћи дуго да функционише на тај начин. Њене емоције ће врло брзо избити из ње.

Стрелац

Постаје пасивно-агресиван. Имају изненадне изливе беса који избијају без разлога. Али на површини, он ће задржати свој лагани, хумористички поглед на живот. Када Стрелчеви почну претерано да се шале и непримерено коментаришу, знајте да им је доста свега.

Јарац

Ово је знак који покушава све да контролише. Они ће покушати да идентификују проблем и реше га, чак и ако су свесни да је то немогуће. Превише се идентификују са својом везом јер њихов однос постаје и њихов живот. Јарчеви не толеришу ситуације у којима не знају како стоје са партнером и ако се превише труде да реше проблеме, то је јасан знак да нису срећни.

Водолија

Одједном ће вам испричати неке од својих великих снова и циљева и заиста их остварити. Преселиће се у другу земљу, много ће путовати, покренути сопствени бизнис или ће се бавити импресивним активностима. Оријентисане су на посао и када су несрећне у вези, обично раде у шестој брзини. Лампица би требало да вам се упали када Водолија нема времена за вас или вам каже да сада мора да се „фокусира на своју каријеру“. Иако ће по свему осталом деловати потпуно заљубљено у вас, верујте да нису.

Рибе

Оне само желе да буду „слободне“, да искусе шта све живот може да пружи и одједном желе да путују светом и виде „шта све постоји“. Могу вам тврдити да вас воле, али ако њихова машта показује да за вас нема места у њиховом животу, оне нису потпуно срећне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas