Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ко не излази из теретане, а ко из козметичког салона: Жене у овим хороскопским знаковима највише брину о здрављу!

Брига о здрављу је нешто најважније, а да ли знате да сваки хороскопски знак на одређени начин брине о себи

1636616051_lepota.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Девица - је знак који живи за здрав живот

Жени Девици је јако битно и њено ментално здравље. Води рачуна које намирнице користи, ментална хигијена је на првом месту а своје тело доживљава као свети грал и доста улаже у њега. Воли дуге шетње и умерену физичку активност која јој помаже да одржи баланс. Она не воли ниша пренаглашено , већ све да буде умерено и са мером. Третану користи да би одржала тонус мишића и имала правилно држање тела, храну коју користи је врхунског кавилтета која јој омогућава да линију држи под контролом а посета психотерапеуту је саставни део њеног живота јер воли одмах и све да "почисти" и посложи у својој глави тако и у животу.

Прочитајте још: Ово нисте знали о ДЕВИЦАМА: Превише су опрезне и одмерене, али због једне навике често су НЕСРЕЋНЕ

 

Лав- знак који све улаже у себе

Жени Лавици је јако битан њен спољашњи изглед . Фризура, шминка , њено лице и нокти као и гардероба морају да буду савршени тј да све буде краљевски на њој. Свакако је жена која највише посећује козметичке салоне и која обожава хируршке интервенције али само са циљем да заувек остане млада. Оно што јако битно нагласити је да жена Лав све ради са стилом и да естетску хириргију користи у своју корист. Све је на њој урађено краљевски са дозом гламура . Естетска хириргија је њено главно оружје када је старост у питању! Осим естетских улагања која су најсваременија и најскупља, такође и њено улагање у саму себе када је образовање у питању је исто на високој лествици.

Вага - баланс у свему па и у физичком, образовном, естетском смислу

Ако видите савршену жену која је беспрекорно дамски обучена са високим образовањем и извајаном фигуром онда је то сигурно Вага! Вага исто као и Лав воли гламур и лепоту али на софистициранији начин. То је жена која у свему има меру и свему даје свој лични печат. Дама која оставља без даха. Не робује трендовима па је никада нећете видети са тренди фризуром већ фризуром која је примерена њеном лицу и њеном снзибилитету. Таква је у свему, обожава козметичке салоне али користи само оно што је за њу, воли да лепо изгледа и иде у теретану али умерено, естетску хирургију користи не да исправља мане већ да нагласи оно најлепше на себи.

Насупрот Девици , Лаву и Ваги имамо знакове које у неку руку уопште неитересује физички изглед већ само духовни. То је свакако Водолија и донекле Рибе

Водолија- је знак који влада умом

Водолија не воли површне ствари, ум, учење усавршавање и проналасци су оно што је покреће. Она површни свет не види, она се никада неће заљубити у ваше сензуалне усне већ у вашу енергију и интелигенцију. Знак који живи да би учио, напредовао , сазревао са универзумом. Велики заљубљеник у природу, поштује њене циклусе и диви јој се. Наука је погонско гориво за Водолије.

Прочитајте још: ОНИ сматрају да је то понижење за њих: Који хороскопски знак најтеже каже ИЗВИНИ?

Рибе- уметници!

Њихов свет је уметност, боје , музика и интуитивност. Оне потпуно другачије доживљавају свет од свих хороскопских знакова. Њохова чула су надражена и веома лако препознају опасност или лоше намере других људи. Живе у свом свету и у том свету имају баланс. Због свог уметничког света другу људи их доживљавају као чудаке.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas