Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Које хороскопске знакове је најлакше преварити? Они буквално верују у све што чују!

Ево која три знака је најлакше преварити

1654683292_kate.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Рибе 

Њихова емпатија је велика, иако имају јаку интуицију и знају да предосете опасност често не реагују у моменту када је то потребно. Као да имају закаснелу реакцију. После кажу: “знала сам!” И после преваре колико год биле љуте опет ће један део њих да нађе образложење за превару или лаж.

Прочитајте још: Венера у Бику трајаће до 23. јуна: Највише ће се одразити на ОВА ДВА ЗНАКА, али ће и осталим донети промене

Ракови 

Раковима је добољно рећи лепо упаковану причу о срећи, љубави, породици и дому. Они одмах крећу за вама, не челендзују ни једну ваши реч! Остају у односу без обзира што им разум говори друго јер је њихова потреба да “ свију гњездо” прејака. Често пута се деси да буду изиграни.

Бик


Бикови коју су рационалан , тврд земљани знак , међутим веома лако упадну замку лажи и преваре. За новац, наследство, личну имовину никако их не можете преварити. Али када су емоције било које врсте у питању ту су слаби и лак су плен. Њихова Венера воли и живи љубав. Она као магнет привлачи љубав у живот али често се деси да привуку и потпуно погрешне људе који су ту само да би уживали у њиховој имовини, новцу итд. Али када се Бик освести тада за вас нема спаса!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas