Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Скривене жеље СВАКОГ ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА: Ваге жуде за јасноћом и балансом, а Шкорпије да стигну до врха

Астролози су истакли шта покреће сваки хороскопски знак

1692445038_shutterstock_1983332123-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте се икада запитали шта је то што стварно покреће сваки хороскопски знак и тера их да устану сваког јутра?

Хајде да погледамо које су то скривене жеље сваког хороскопског знака.

Ован

Ован жели да буде лидер и постигне велике ствари у животу. Ован је рођени вођа који сања велике ствари.

Бик

Бик жели сигурност и безбедност у свим областима свог живота. Бик жуди за сигурношћу у великом стилу и тражи је у свим областима свог живота.

Близанци

Близанци желе различите ствари, нова искуства и да науче нешто ново. Близанци имају жеђ за знањем која никада у потпуности није задовољена и они не падају на прве ударце, већ покушавају нешто ново.

Рак

Рак жели да се осећа емотивно, романтично и финансијски слободно. Права слобода је увек на уму, а Рака ништа неће зауставити све док они то не постигну.

Лав

Лав жели поштовање и похвале. Стално. Лав жели да буде успешан у свим областима свог живота.

Девица

Девице су опседнуте љубављу и желе је као лек. Оне шире и добијају љубав свуда где иду.

Вага

Вага жели баланс и јасноћу. Ваге не желе ништа више од праве јасноц́е и равнотеже у животу. Када је све у савршеној равнотежи за Ваге је то суштина живота.

Шкорпија

Шкорпија жели да стигне до врха и да победи све. Шкорпија је изузетно одлучан и не одустаје од изазова. Они воле да докажу да су сви остали у криву и да су успели тамо где нико други није.

Стрелац

Стрелац сања да прави иновације и промене у свету. Стрелчеви се не плаше да пробају нове ствари и покушаће да праве иновације и промене у свету које утичу на многе сфере животе.

Јарац

Јарац жели дивљење од својих пријатеља и породице. Јарчеви имају јаку жељу за дивљењем и похвалама за своја достигнуц́а од породице и пријатеља.

Водолија

Водолија има јаку жељу да се издваја из гомиле и буде призната за то. Водолија мрзи да се "уклопи" и има скривену жељу да се истиче и да буде похваљена за то.

Рибе

Рибе не желе ништа више него да своје често луде, а понекад генијалне идеје из снова претворе у стварности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas