Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Који хороскопски знаци ће вам "загорчати" живот? Са њима није тако лако

Нису сви хороскопски знаци исти, многи ће се у одређеним ситуацијама понети другачије, можда неочекивано. Међутим, можемо да научимо да се са разним карактерима носимо на начин који неће да нам направи проблем.

1642430677_0f4e3d6ce0e9dc10ec4ae65b22452a54dd2ca773.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Лав

Лав је јака и моћна фигура. Наглашена сујета и его. Увек само он! Нико не постоји осим њега. Као надређени груб, хладан, без емпатије, надмен. Када су емоције у питању - тиранин. Зна да воли, али тражи сто пута више од партнера. Увек жели да је све окренуто ка њему. У изазовним животним ситуацијама никада није смирен. лако плане и није од помоћи када вам је потребан миран савет.

Прочитајте још: Период обојен израженим емоцијама и осетљивошћу: Вечерас је ПУН МЕСЕЦ први пут у 2022. години, а на ова ЧЕТИРИ знака имаће најјачи утицај

Девица

Девица је ситничава, прецизна, али шкртица! Његов динар вреди више од вашег! Увек је оптрећен будућношћу и жели да буде испред времена - зато стално анализира ситуације и покушава да предвиди будућност како случајно не би било проблема. Као надређени ситничав, тражи да се дајете преко својих могућности, тежак на парама и увек нађе ману чак и када је све одлично урађено. У партнерским односима прорачунат, даје тачно у грам колико сте ви њему. Болесно педантан знак, тако да погрешно исцеђена паста за зубе може да буде повод огромне свађе.

Шкорпија

Никада не знате шта смера, мисли. Увек ћете се питати да ли сте можда дали повод за њену љубомору. Ако Шкорпију питате сигурно јесте. У пословним односима муља, није искрена, покушаће да вас навуче на танак лед и болесно је осветољубива. Када је емотивни живот у питању јако се води интуицијом (која није увек 100% тачна) пуно тражи од животног сапутника, опседнута је партнером и јако љубоморна и потребан је само један поглед налево и настаје пакао у вези!

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas