Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Period obojen izraženim emocijama i osetljivošću: Večeras je PUN MESEC prvi put u 2022. godini, a na ova ČETIRI znaka imaće najjači uticaj

Prvi pun Mesec u 2022. dogodiće se između 17. i 18. januara, a poznat je i kao Vučji Mesec, zbog starog verovanja da vukovi zavijaju od gladi tokom hladnih, zimskih meseci.

1642408160_horoskop.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovaj period biće obojen izraženim emocijama i osetljivošću, što i ne čudi s obzirom na to da dolazi u Raku.

Pročitajte još: Evo kako da zaradite MNOGO NOVCA u 2022. godini na osnovu vašeg horoskopskog znaka

OVAN

Ovo je razdoblje u kojem ćete osetiti nostalgiju više nego ikada pre, a prisetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da vas ne obuzme seta, već preispitajte svoju sadašnjost – čega treba da se rešite i koji teret prošlosti vam ne dozvoljava da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i što vas čini srećnim.

RAK

Ovo je razdoblje kada ćete se konačno odmoriti od brige za druge i posvetiti se sebi! Pun mesec će vam doneti samosvest i ojačati vaša uverenja i samopouzdanje. Zato nije vreme da sumnjate u sebe ili da se osećate krivicu, sve što emitujete ovih dana višestruko će se povećati.

LAV

Vi volite zabavu, ali ovaj pun mesec od vas zahteva ozbljnost preispitivanje svojih emocija. Stoga, dozvolite sebi da budete nežni, nemojte kontrolisati svoje emocije. Vaš emocionalni deo zahteva pažnju.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka se najduže ljute: Da li se prepoznajete?

STRELAC

U ovom razdoblju imaćete puno obaveza, a u svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Pun Mesec u Ovnu doslovno zahteva da se zaustavite i odvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte se na sve što želite da promenite u sebi i konačno počnite raditi na tome.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas