· · Коментари: 0
цвеће

Који је ваш савршени букет на основу хороскопског знака: Засијајте на венчању

Избор букета за венчање није лак задатак, али можете да се водите хороскопским знаком.

1628685027_Depositphotos_106979870_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Тешко је изабрати прави венчани букет за своју личност. Како да пронађете савршен аранжман који осликава вашу дивну и вишестрану личност? Једноставно је: нека вас води хороскопски знак! Сви волимо хороскоп - он нам даје наду у магију универзума, такође нам говори који је хороскопски знак компатибилан са нама, па зашто и за савршен бикет не бисмо питали хороскоп!

Близанци

Сви Близанци имају две стране личности и то би требало да се одрази и у њиховим букетима. Ваша живахна, позитивна и јединствена енергија заслужује да се дода неколико гранчица листа Еукалиптуса - романтично је и даје љупку арому која ће вас опустити и подмладити на велики дан. Овај облик ароматерапије је популаран на венчањима, чак можете направити читав букет од Еукалиптиса ако желите.

Прочитајте још: Која ТРИ хороскопска знака неодољиво привлаче друге људ? Шкорпија је НАЈСЕКСИПИЛНИЈИ, а овај знак је НЕМОГУЋЕ ОДБИТИ!

Водолија

Водолија је ваздушни знак, пуна је сјаја и представља светлост! Да бисте најбоље представили свој ваздушни знак, зашто не бисте отишли са једнако живахном бојом? Размислите о краљици Протеи. Биљка је велика, подебљана са дивљом сиулетом. Овај цвет разбија класичан изглед и савршено се уклапа уз ваш сензибилитет.

Бик

Бик је земљани знак, па су му у букету потребни земљани, природни елементи. Бик се никада не би одлучио за букет од вештачког цвећа! Бик ће се определити за класичну опцију црвене или жуте руже, али би могао да узме у размазтрање биљку са виновом лозом која има пуну и богату ботаничку естетику.

Рак

Нека потражи меке и пастелне боје јер се савршено уклапају уз његов сензуални и нежни карактер. То може да буде ружа у крем или ружичастој боји. Такође у обзир долази и Далија која цвета замршено и може се бирати у пастелним бојама.

Шкорпија

Храбра и ватрена Шкорпија се не плаши да се истакне цвећем. Па вам зато предлажемо изразиту и упадљиву боју која се уклапа уз ваш карактер. Плава боја или боја поморандзе се савршено уклапа уз ваш знак. Каскадни аранжмани су веома популарни, а ако имате падајући талас јарких боја сигурно ћете бити запажени на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: ОВАЈ ЗНАК ЈЕ ЦАР ХОРОСКОПА: Када је Бог делио особине знацима, овај је ЗАБОРАВИО па му је дао ДУШУ!

Вага

Воли склад и равнотежу. Потребно је да букет одише вашим бојама које су свуда равномерно распоређене. Шта има више склада и боја од букета разног цвећа? Сукуленти! Дају прекрасну структуру, па чак и ако изгледају другачије једно од другог све их спајају њихове одговарајуће љубичасте, зелене и сиве боје и очаравајућа геометрија.

Рибе

Имају милост, стрпљење и љубазност. Из тог разлога предлажемо деликатан, али незабораван свадбени букет попут каранфила или далија. Ако вам цвеће није по вољи увек можете одабрати лаванду као и Близанци.

Лав

Шта је најбољи избор за сунчаног и позитивног Лава? Сунцокрет или невен! Такође се можете определити за цвеће које има жут или нарандзасти тон који се уклапа са сунцем. Чак и ако није сунце има ли шат лепше од смелог свећа који вам измами срећу и осмех чим га видите.

Прочитајте још: Ово су ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ који никада не треба да улазе у БРАК: Судар ова два знака је дословно борба за живот!

Јарац

Обожава монохроматске букете, са пуно лишћа и винове лозе или другог зеленог лишћа који вас повезује са земљом. Могли бисте да пробате и са класичним биљкама дугачких стабљика које се могу држати у руци и дају рустични стил, али који оставља без даха.

Ован

Жена Ован је самоуверена и оставља без даха! Не плаши се да се истакне, па је прави избор црвени цвет који оставља без даха. Други избор је Анемона. Шик је и долази у низу бледо розих и плавих и црвенкастих тонова.

Стрелац

Има авантуристични дух, оптимистичан је и живахан. Цвеће које се уклапа уз његов карактер може да уде букет од пољског цвећа. Неконвеционалан је што такође осликава дух Стрелца. Потпуно је иновативан и може се пронаћи током целе године. Плате његових боја оставља без даха и вас и ваше окружење.

Девица

Њој је потребан беспрекоран цвет који оставља без даха и пример је савшенства. Орхидеја би била савршена опција и може се бирати у различитим бојама. Како је Девица земљани знак потребно је овом цвету додати зелене листове. Ипак, сама орхидеја оставља без даха, избор је на вама.

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.