Oglas
· · Komentari: 0
cveće

Koji je vaš savršeni buket na osnovu horoskopskog znaka: Zasijajte na venčanju

Izbor buketa za venčanje nije lak zadatak, ali možete da se vodite horoskopskim znakom.

1628685027_Depositphotos_106979870_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Teško je izabrati pravi venčani buket za svoju ličnost. Kako da pronađete savršen aranžman koji oslikava vašu divnu i višestranu ličnost? Jednostavno je: neka vas vodi horoskopski znak! Svi volimo horoskop - on nam daje nadu u magiju univerzuma, takođe nam govori koji je horoskopski znak kompatibilan sa nama, pa zašto i za savršen biket ne bismo pitali horoskop!

Blizanci

Svi Blizanci imaju dve strane ličnosti i to bi trebalo da se odrazi i u njihovim buketima. Vaša živahna, pozitivna i jedinstvena energija zaslužuje da se doda nekoliko grančica lista Eukaliptusa - romantično je i daje ljupku aromu koja će vas opustiti i podmladiti na veliki dan. Ovaj oblik aromaterapije je popularan na venčanjima, čak možete napraviti čitav buket od Eukaliptisa ako želite.

Pročitajte još: Koja TRI horoskopska znaka neodoljivo privlače druge ljud? Škorpija je NAJSEKSIPILNIJI, a ovaj znak je NEMOGUĆE ODBITI!

Vodolija

Vodolija je vazdušni znak, puna je sjaja i predstavlja svetlost! Da biste najbolje predstavili svoj vazdušni znak, zašto ne biste otišli sa jednako živahnom bojom? Razmislite o kraljici Protei. Biljka je velika, podebljana sa divljom siuletom. Ovaj cvet razbija klasičan izgled i savršeno se uklapa uz vaš senzibilitet.

Bik

Bik je zemljani znak, pa su mu u buketu potrebni zemljani, prirodni elementi. Bik se nikada ne bi odlučio za buket od veštačkog cveća! Bik će se opredeliti za klasičnu opciju crvene ili žute ruže, ali bi mogao da uzme u razmaztranje biljku sa vinovom lozom koja ima punu i bogatu botaničku estetiku.

Rak

Neka potraži meke i pastelne boje jer se savršeno uklapaju uz njegov senzualni i nežni karakter. To može da bude ruža u krem ili ružičastoj boji. Takođe u obzir dolazi i Dalija koja cveta zamršeno i može se birati u pastelnim bojama.

Škorpija

Hrabra i vatrena Škorpija se ne plaši da se istakne cvećem. Pa vam zato predlažemo izrazitu i upadljivu boju koja se uklapa uz vaš karakter. Plava boja ili boja pomorandze se savršeno uklapa uz vaš znak. Kaskadni aranžmani su veoma popularni, a ako imate padajući talas jarkih boja sigurno ćete biti zapaženi na društvenim mrežama.

Pročitajte još: OVAJ ZNAK JE CAR HOROSKOPA: Kada je Bog delio osobine znacima, ovaj je ZABORAVIO pa mu je dao DUŠU!

Vaga

Voli sklad i ravnotežu. Potrebno je da buket odiše vašim bojama koje su svuda ravnomerno raspoređene. Šta ima više sklada i boja od buketa raznog cveća? Sukulenti! Daju prekrasnu strukturu, pa čak i ako izgledaju drugačije jedno od drugog sve ih spajaju njihove odgovarajuće ljubičaste, zelene i sive boje i očaravajuća geometrija.

Ribe

Imaju milost, strpljenje i ljubaznost. Iz tog razloga predlažemo delikatan, ali nezaboravan svadbeni buket poput karanfila ili dalija. Ako vam cveće nije po volji uvek možete odabrati lavandu kao i Blizanci.

Lav

Šta je najbolji izbor za sunčanog i pozitivnog Lava? Suncokret ili neven! Takođe se možete opredeliti za cveće koje ima žut ili narandzasti ton koji se uklapa sa suncem. Čak i ako nije sunce ima li šat lepše od smelog sveća koji vam izmami sreću i osmeh čim ga vidite.

Pročitajte još: Ovo su HOROSKOPSKI ZNACI koji nikada ne treba da ulaze u BRAK: Sudar ova dva znaka je doslovno borba za život!

Jarac

Obožava monohromatske bukete, sa puno lišća i vinove loze ili drugog zelenog lišća koji vas povezuje sa zemljom. Mogli biste da probate i sa klasičnim biljkama dugačkih stabljika koje se mogu držati u ruci i daju rustični stil, ali koji ostavlja bez daha.

Ovan

Žena Ovan je samouverena i ostavlja bez daha! Ne plaši se da se istakne, pa je pravi izbor crveni cvet koji ostavlja bez daha. Drugi izbor je Anemona. Šik je i dolazi u nizu bledo rozih i plavih i crvenkastih tonova.

Strelac

Ima avanturistični duh, optimističan je i živahan. Cveće koje se uklapa uz njegov karakter može da ude buket od poljskog cveća. Nekonvecionalan je što takođe oslikava duh Strelca. Potpuno je inovativan i može se pronaći tokom cele godine. Plate njegovih boja ostavlja bez daha i vas i vaše okruženje.

Devica

NJoj je potreban besprekoran cvet koji ostavlja bez daha i primer je savšenstva. Orhideja bi bila savršena opcija i može se birati u različitim bojama. Kako je Devica zemljani znak potrebno je ovom cvetu dodati zelene listove. Ipak, sama orhideja ostavlja bez daha, izbor je na vama.

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas