Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Којим ПОРОЦИМА су склони хороскопски знаци? Некима је СЛАБА тачка коцкање, неки су варалице, а неки могу бити зависни од СЛАТКИША и шопинга

Најчешће слабости хороскопских знакова

1667658611_profimedia-horoskop.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сваки човек има неку слабост, било да се то односи на храну, слаткише, интернет, телевизију, шопинг док код других слабе тачке сежу и до проблематичних ствари, попут алкохола и дроге.

Ован

Овај знак зодијака је склон конзумацији алкохола и у томе често претера. Овновима док пију пиће непланирано пролазе сати, па се кући често враћају са главобољом и празним новчаником. Осим тога, знају да започну свађу и сукобе, нарочито с блиским људима, и то готово без разлога. Такође, привлаче из и тетоваже, па уживају док им тату мајстори исцртавају делове тела.

Бик

Припадници овог знака су прави хедонисти, не знају да престану да једу и пију, немају мере. Врло су сексуални, па обожавају да заводе партнере, а склони су разним облицима виртуалних игрица, попут телефонског секса и упознавање људи на интернет страницама за тражење партнера, па и порнографије. Толико их такве ствари фасцинирају да могу постати прави зависници.

Близанци

Припадници овог знака су прилично болешљиви, па често пију различите аналгетике, мултивитамине, таблете за смирење, протеине, пилуле за мршављење и друге хемикалије за побољшање физичке форме.

Рак

Овај знак воли бег од стварности тражи уз чашице и цигарете нису му страни опијати.Ракови су склони преједању и гојењу, а тада су толико лењи да проводе доста времена гледајући телевизију. Такође, још један од порока им је куповина преко ТВ продаје, а ту своју лаковерност више пута скупо плате.

Прочитајте још: Очекује нас ПУН МЕСЕЦ 8. новембра: Доноси нам непредвиђене и шокантне ствари, а једном знаку велике животне промене

Лав

Припадници овог знака често су материјалисти па није чудо што су зависицни од шопинга. Обожавају одевне комаде по последњој моди и себе често почасте таквом куповином. Већина Лавова склона је и превари партнера и флерту, па у љубавним питањима имају другачије критеријуме за себе, а другачије за свог партнера.

Девица

Девице су перфекционисти, а због такве своје природе често претерају у ономе чиме се баве. Многи од њих имају опсесију од вежбања и превелике бриге о свом телу. Због тога постају хипохондари.Нису пажљиви с новцем, па често дугују новац другима.

Вага

Припадници овог знака највише новца трошен на свој изглед. У шопингу могу да оставе цело богатство, а накнадно ће лагати колико су заправо потрошили. Такође, лоша страна им је што се мешају у туђе животе.

Шкорпија

Припадници овог знака познати су по томе што им је тешко да остану верни, а секс за једну ноћ им је веома привлачан.Сви облици коцкања и клађења су њихови пороци, а више од могућег добитка привлачи  их адреналин који тада осећају. Такође, празноверни су па се поверавају гатарама и разним тарот мајсторима.

Стрелац

Највећа слабост припадника овог знака је страст према путовањима, па чак и да тиме занемаре ближње.Често ће надређенима на послу слагати да су болесни јер им је дошло да се одмарају, а тада ће сате провести гледајући документарце о далеким крајевима.

Јарац

Како веома цене самоконтролу, припадници овог хороскопског знака успешно одолевају свему у чему осете да су превршили меру.Тешко ће се одрећи цигарета, а могу постати зависни од вежбања, па чак добити и неки облик поремећаја исхране јер им је физички изглед испред свега.

Водолија

Од експериментисања с дрогом, алкохолом и цигаретама, све до вођења здравог живота, вегетаријанства или макробиотике, Водолије често иду из крајности у крајност. Лако постају зависници од нечега, али лако и престају с тим. Међутим, такво понашање зна да излуди оне којима је до њих стало.

Рибе

Припадници овог знака посвећени су духовном аспекту живота, па могу постати фанатични. Лако постају зависни од свих облика игрица.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas