· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Ретроргадни Меркур ће успоравати свет до 8. јула, а тада Сатурн почиње да убрзава ствари.

1624354324_bikikide.png
Фото: Депозитфото

Овај јун је права астролошка "посластица", јер обилује великим бројем испреплетених утицаја. Долази до снажне промене ритма и правца којим се енергија креће.

Прочитајте још: Недељни хороскоп: ОВАН је бесан, Стрелцу нови посао, а Бик ће у јулу уживати

Меркур је ретроградан до 10. јуна

Соларна еклипса у Близанцима 10. јуна, увела нас је у нову фазу личне и колективне еволуције. Марс је из сензибилног и емоционалног Рака, прешао у Лава и остаће ту до 29. јула. Одмах смо могли да осетимо ентузијазам и узбуђење које ова ватрена комбинација обећава.

Меркур више није ретроградан, али ће се осећати до 10. јуна.

Меркур у Близанцима је до данас био ретроградан са Нептуном у Рибама. Ако сте били на ивици живаца због конфузије и неспоразума, све има свој крај и ситуација ће наставити да се рашћићава до 8. јула.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Сатурн у Водолији поново је формирао егзактни квадрат са Ураном у Бику, а у једном моменту ће и Месец у Лаву формирати Т-квадрат са њима. То ће створити велику емоционалну напетост, која увек иде руку под руку са драстичним променама.

Фото: Депозит

Почетак је био 23. маја
Већ сам по себи квадрат Сатурна и Урана је моћан и судбински, али када томе додамо чињеницу да је Сатурн ретроградан од 23. маја, то додатно усложњава ситуацију.

Сатурн мења судбине до октобра

С обзиром да је Сатурн ретроградан, а Уран директан, Уран има већу снагу, и осетићемо то. Овај утицај је покренут у фебруару, када је свако од нас могао да идентификује тему овог снажног утицаја, а сада се дешава њихов други "судар", ситуација се искристалисала и почињемо да делујемо, а очекује нас још један крајем децембра, када ће процес бити заокружен.

Људима ће "пуцати филм" на послу, у кући...

Квадрат Сатурна и Урана се назива и револуцијом, јер представља класичан сукоб старог и новог. То се односи на промене које се одвијају у нама самима, али и на политички живот, друштвене групе, тражићемо начин да помогнемо једни другима и да се повежемо. Овај утицај мења нашу реалност, оно што је битно за нас, наше вредности и приоритете.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Сатурн није лоша, већ судбинска планета

Људи се често прибојавају ретроградног Сатурна, јер очекују застоје и напоран период, и мисле да ће све ићи теже. Међутим, то је уобичајена фаза која се дешава сваке године, а ове траје до 11. октобра. Посебно су енергетски снажни дани они у којима долази до промене правца.

Промене ће трајати дуго
Отварају се теме која ће се разрешити у октобру, и захтевају од нас да се фокусирамо на област у којој се транзит одвија, јер ту се налази оно што нам је заиста битно. Ту нам је потребно више дисциплине, организације, бољи план, али ће зато, када Сатурн крене директно, стићи удвостручени резултати који имају изгледа да трају дуго.
Сатурн увек износи на видело огољену истину!

Друга важна ствар је да Сатурн поставља границе и помаже нам да кажемо не ономе што више не функционише у нашем животу. Ако нисмо способни за то, наш живот у великој мери може да се искомпликује. На пример, када не знамо да кажемо "не" лажном пријатељу, пословном партнеру који нас искоришћава, када остајемо на послу који више не желимо да радимо.

Сатурн даје снагу за развод и отказ

Сатурн нам помаже тако што учини наше стање неподношљивим, па на крају кажемо: "Доста ми је свега". Ту креће промена, јер ћемо променити мишљење и перспективу. Овоме ће у великој мери допринети квадрат са Ураном.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

На крају, ово је добар период да нешто чиме нисмо задовољни урадимо поново, или да се вратимо нечему што је добро функционисало.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕГ ОКА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.