Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВ ЋЕ ИМ ЗАКУЦАТИ НА ВРАТА: Пет хороскопских знакова који ће упознати сродну душу у септембру

Да ли сте међу њима?

1694003815_shutterstock_1938639853.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Венера и Меркур излазе из ретроградног положаја и то је заправо један од најзначајнијих астролошких догађаја у септембру. То ће у романтичном окружењу осетити сви знакови Зодијака, а посебно ових пет који се могу надати великим променама.

Лав

Припадници овог знака у задње су време искусили лоше раздобље у љубавном животу, или је све некако стало или су чак назадовали. Али, пред Лавовима је пуно повољнији период кад би могли упознати сродну душу или усмерити везу с постојећим партнером у неком бољем смеру.

Осетиће навалу самопоуздања, енергије и добре енергије, а то ће пак додатно утицати на њихову привлачност супротном полу.

Ован

Овнови су задњих месец и по били приморани на преиспитивање љубавних односа. Комуникација с партнером била лоша, али тај период се завршио 4. септембра тако да се сад могу надати позитивним помацима.

Поново ће осетити лептириће у стомаку и биће препуни живота. Припадници овог знака који се налазе у браку, схватиће важност уздизања брачне заједнице на неки виши ниво. Схватиће да нема никакве користи од драме.

Водолија

Припадници овог знака почет ће се боље разумјети с партнером након периода преиспитивања важности везе и тога колико их тај љубавни однос испуњава.

Водолије самци напокон ће почети сусретати занимљиве људе, харизматичне и енергичне који би могли да их привуку. Такође, лако је могуће да у септембру буду позвани на врло занимљив састанак и обасипани поклонима.

Вага

За Ваге је управо прошао период великог преиспитивања свега везаног за љубав и везе. Дубоко су размишљали о томе шта желе од везе и какав однос с партнером прижељкују. Уморили су се од сталних драма и компликација. Они у везама могли би да донесу неке озбиљне одлуке везане за будућност.

Схватили су да им је изузетно важно да поред себе имају некога ко ће им у исто време бити добар љубавник и добар пријатељ, неко с ким се осећају опуштено, слободно и забавно. Могуће је да самци започну романсу с неким кога већ дуго познају, али до сад нису били ништа више од пријатеља.

Јарац

И припадници овог знака су током ретроградне Венере били на некој љубавној паузи, све као да је стало. Преиспитивали су и себе и партнера, као и сексуални живот којим нису били сасвим задовољни.

Септембар ће то све покренути и побољшати па Јарци могу очекивати јачање жеље за интимом, као и више страсти. Они у браку размишљаће о деци и лако је могуће да до октобра дође до трудноће, преноси Атма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas