Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAV ĆE IM ZAKUCATI NA VRATA: Pet horoskopskih znakova koji će upoznati srodnu dušu u septembru

Da li ste među njima?

1694003815_shutterstock_1938639853.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja i to je zapravo jedan od najznačajnijih astroloških događaja u septembru. To će u romantičnom okruženju osetiti svi znakovi Zodijaka, a posebno ovih pet koji se mogu nadati velikim promenama.

Lav

Pripadnici ovog znaka u zadnje su vreme iskusili loše razdoblje u ljubavnom životu, ili je sve nekako stalo ili su čak nazadovali. Ali, pred Lavovima je puno povoljniji period kad bi mogli upoznati srodnu dušu ili usmeriti vezu s postojećim partnerom u nekom boljem smeru.

Osetiće navalu samopouzdanja, energije i dobre energije, a to će pak dodatno uticati na njihovu privlačnost suprotnom polu.

Ovan

Ovnovi su zadnjih mesec i po bili primorani na preispitivanje ljubavnih odnosa. Komunikacija s partnerom bila loša, ali taj period se završio 4. septembra tako da se sad mogu nadati pozitivnim pomacima.

Ponovo će osetiti leptiriće u stomaku i biće prepuni života. Pripadnici ovog znaka koji se nalaze u braku, shvatiće važnost uzdizanja bračne zajednice na neki viši nivo. Shvatiće da nema nikakve koristi od drame.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka počet će se bolje razumjeti s partnerom nakon perioda preispitivanja važnosti veze i toga koliko ih taj ljubavni odnos ispunjava.

Vodolije samci napokon će početi susretati zanimljive ljude, harizmatične i energične koji bi mogli da ih privuku. Takođe, lako je moguće da u septembru budu pozvani na vrlo zanimljiv sastanak i obasipani poklonima.

Vaga

Za Vage je upravo prošao period velikog preispitivanja svega vezanog za ljubav i veze. Duboko su razmišljali o tome šta žele od veze i kakav odnos s partnerom priželjkuju. Umorili su se od stalnih drama i komplikacija. Oni u vezama mogli bi da donesu neke ozbiljne odluke vezane za budućnost.

Shvatili su da im je izuzetno važno da pored sebe imaju nekoga ko će im u isto vreme biti dobar ljubavnik i dobar prijatelj, neko s kim se osećaju opušteno, slobodno i zabavno. Moguće je da samci započnu romansu s nekim koga već dugo poznaju, ali do sad nisu bili ništa više od prijatelja.

Jarac

I pripadnici ovog znaka su tokom retrogradne Venere bili na nekoj ljubavnoj pauzi, sve kao da je stalo. Preispitivali su i sebe i partnera, kao i seksualni život kojim nisu bili sasvim zadovoljni.

Septembar će to sve pokrenuti i poboljšati pa Jarci mogu očekivati jačanje želje za intimom, kao i više strasti. Oni u braku razmišljaće o deci i lako je moguće da do oktobra dođe do trudnoće, prenosi Atma.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas