Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп до 15. јула: Период веома узбудљив за оне који желе да се врате СТАРОМ ПАРТНЕРУ

Један знак очекује изразито повољан период

1688805441_shutterstock_1824692990.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера, планета љубави, налази се у Лаву, где се спрема за свој ретроградни ход (23. јул), што значи да ће ово лето бити веома узбудљиво, нарочито за све они који планирају да се помире са старим партнером.

ОВАН

Период је повољан, бар када је љубав у питању. Посвећени сте љубави и задовољствима које она носи. Они који су отворени за љубав могу и да је привуку, што значи да ћете ви привући барем једну прилику, ако не и више.

БИК

Ви сте процветали у последњих неколико недеља и привукли много пажње. Примићете многе комплименте и то ће вам потврдити чињеницу да сте тренутно неодољиви и да можете лако привући оног ко вас интересује ако порадите на томе.

БЛИЗАНЦИ

 И ове недеље ћете примити много позива за разне изласке или догађаје. Чак ћете се и боље проводити него у претходном периоду, пре свега због тога што неће бити неких незгода и околности које су вам можда мало квариле доживљај претходних недеља.

РАК

Ваш шарм посебно долази до изражаја у контакту с људима, а тога ће свакако бити у наредном периоду. Ипак, пре свега ћете бити окупирани породичним животом и члановима породице, због чега можда нећете наћи времена за нова познанства и потрагу за љубављу.

ЛАВ

Ви сте скроз неодољиви у последње време и то сте свакако приметили. И наредне недеље ће вас пратити срећа у љубави, а ви ћете се помало размазити због свих тих повољних околности које вас прате. Смех и добро расположење ће бити свуда око вас.

ДЕВИЦА

Наредне недеље улазите у период у коме је ваша сексуалност изузетно наглашена, па су могућа разна узбудљива искуства. Битно је да страсти не буду важније од љубави и да обратите пажњу и на жеље партнера, а не само сопствене.


ВАГА

у наредном периоду ћете имати буран друштвени живот, који ће вам омогућити да упознате неког занимљивог ако већ нисте. Можда ћете развити осећања према неком пријатељу или неком кога ћете упознати преко пријатеља или у већем друштву.

ШКОРПИЈА

Иако вам није суђено да остварите хармонију или стабилност у сфери односа у овом периоду, па ни наредне недеље, ипак ћете доживети узбудљиве тренутке и имати занимљива познанства, колико год све то кратко трајало. Ако сте већ у вези, покушајте да направите компромис и смирите страсти.

СТРЕЛАЦ

Наредни период ће бити испуњен лепим доживљајима и добрим расположењем. Комуникација са особама супротног пола ићи ће лако и будићете емоције у другима само причом. Успоставићете контакт с неким ко вам је битан или ћете чути неке сјајне вести.

ЈАРАЦ

Иако имате прилика за љубав и занимљива познанства, можда сте превише оптерећени или окупирани животним проблемима да бисте то приметили или искористили. Знајте да ћете и наредне седмице имати неких прилика, па би можда било добро да се мало растеретите.

ВОДОЛИЈА

 У наредном периоду можете очекивати хармонију и пријатне тренутке с изабраном особом. Ако сте сами, још има времена да упознате неког посебног јер су вам и ове недеље планете наклоњене када је љубав у питању.

РИБЕ

У наредном периоду нећете бити толико окренути љубави колико неким другим областима живота. Врло сте активни ових дана и трошите сву енергију на пословне обавезе, због чега вам не остаје много времена за љубав или било какву романтику.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas