Oglas
· · Komentari: 0

LJubavni horoskop do 15. jula: Period veoma uzbudljiv za one koji žele da se vrate STAROM PARTNERU

Jedan znak očekuje izrazito povoljan period

1688805441_shutterstock_1824692990.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu, gde se sprema za svoj retrogradni hod (23. jul), što znači da će ovo leto biti veoma uzbudljivo, naročito za sve oni koji planiraju da se pomire sa starim partnerom.

OVAN

Period je povoljan, bar kada je ljubav u pitanju. Posvećeni ste ljubavi i zadovoljstvima koje ona nosi. Oni koji su otvoreni za ljubav mogu i da je privuku, što znači da ćete vi privući barem jednu priliku, ako ne i više.

BIK

Vi ste procvetali u poslednjih nekoliko nedelja i privukli mnogo pažnje. Primićete mnoge komplimente i to će vam potvrditi činjenicu da ste trenutno neodoljivi i da možete lako privući onog ko vas interesuje ako poradite na tome.

BLIZANCI

 I ove nedelje ćete primiti mnogo poziva za razne izlaske ili događaje. Čak ćete se i bolje provoditi nego u prethodnom periodu, pre svega zbog toga što neće biti nekih nezgoda i okolnosti koje su vam možda malo kvarile doživljaj prethodnih nedelja.

RAK

Vaš šarm posebno dolazi do izražaja u kontaktu s ljudima, a toga će svakako biti u narednom periodu. Ipak, pre svega ćete biti okupirani porodičnim životom i članovima porodice, zbog čega možda nećete naći vremena za nova poznanstva i potragu za ljubavlju.

LAV

Vi ste skroz neodoljivi u poslednje vreme i to ste svakako primetili. I naredne nedelje će vas pratiti sreća u ljubavi, a vi ćete se pomalo razmaziti zbog svih tih povoljnih okolnosti koje vas prate. Smeh i dobro raspoloženje će biti svuda oko vas.

DEVICA

Naredne nedelje ulazite u period u kome je vaša seksualnost izuzetno naglašena, pa su moguća razna uzbudljiva iskustva. Bitno je da strasti ne budu važnije od ljubavi i da obratite pažnju i na želje partnera, a ne samo sopstvene.


VAGA

u narednom periodu ćete imati buran društveni život, koji će vam omogućiti da upoznate nekog zanimljivog ako već niste. Možda ćete razviti osećanja prema nekom prijatelju ili nekom koga ćete upoznati preko prijatelja ili u većem društvu.

ŠKORPIJA

Iako vam nije suđeno da ostvarite harmoniju ili stabilnost u sferi odnosa u ovom periodu, pa ni naredne nedelje, ipak ćete doživeti uzbudljive trenutke i imati zanimljiva poznanstva, koliko god sve to kratko trajalo. Ako ste već u vezi, pokušajte da napravite kompromis i smirite strasti.

STRELAC

Naredni period će biti ispunjen lepim doživljajima i dobrim raspoloženjem. Komunikacija sa osobama suprotnog pola ići će lako i budićete emocije u drugima samo pričom. Uspostavićete kontakt s nekim ko vam je bitan ili ćete čuti neke sjajne vesti.

JARAC

Iako imate prilika za ljubav i zanimljiva poznanstva, možda ste previše opterećeni ili okupirani životnim problemima da biste to primetili ili iskoristili. Znajte da ćete i naredne sedmice imati nekih prilika, pa bi možda bilo dobro da se malo rasteretite.

VODOLIJA

 U narednom periodu možete očekivati harmoniju i prijatne trenutke s izabranom osobom. Ako ste sami, još ima vremena da upoznate nekog posebnog jer su vam i ove nedelje planete naklonjene kada je ljubav u pitanju.

RIBE

U narednom periodu nećete biti toliko okrenuti ljubavi koliko nekim drugim oblastima života. Vrlo ste aktivni ovih dana i trošite svu energiju na poslovne obaveze, zbog čega vam ne ostaje mnogo vremena za ljubav ili bilo kakvu romantiku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas