Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ДО 28. ОКТОБРА: Неком се буде старе емоције, а неки баш немају среће

Поједини хороскопски знаци ће имати нестабилну недељу, када се ради о љубави, али ће Девице бити посебно привлачне и у хармонији.

1697882291_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ево шта очекује сваки хороскопски знак када је љубав у питању:

ОВАН

Наредне недеље ћете бити много више фокусирани на посао него на односе. Због тога ћете имати мање шансе за нова познанства и романсу. Ова кратка пауза ће вас припремити за љубав која ће ући у ваш живот касније.

БИК

У наредном периоду ћете се дружити и имати прилике да остварите нове контакте, али ваш љубавни живот неће постати хармоничнији. У ствари, ови нови контакти и фокус на пријатељима уместо на партнеру би могли асамо да унесу немир.

БЛИЗАНЦИ

Осећаћете се заглављено у неком односу, али нећете имати утисак да можете нешто да учините и то промените. То је зато што сте у периоду у коме морате да отплатите "кармички дуг" кроз нека изазовна дешавања у сфери односа.

РАК

Наредни период ће бити пун изазова, пре свега због тога што уопште нећете бити добро расположени, а и биће врло лако растужити вас. Бићете фрустрирани и незадовољни ситуацијом, због чега је најбоље да сачекате повољније време за љубав.

ЛАВ

Бићете заинтересовани за физички контакт са особом која вас интересује, али ваша очекивања неће бити испуњена. Могућ је контакт са неким ко носи униформу. Та веза ће бити узбудљива, али не нарочито стабилна или трајна.

ДЕВИЦА

Ово је ваш период године када је љубав у питању, јер је планета љубави и лепоте, Венера, у вашем знаку. Она ће вам помоћи да будете привлачнији, да уживате у љубави и будете позитивни, да функционишете у хармонији са другима.

ВАГА

У наредној недељи нека стара љубав може поново да уђе у ваш живот. Ако сте недавно раскинули везу, вероватно ћете је обновити, иако нећете бити нарочито срећни у њој. Требало би да размислите о себи и о томе шта желите.

ШКОРПИЈА

У наредном периоду нећете имати толико среће у љубави колико сте имали досад. Можда ћете бити у ситуацији да кријете осећања или ћете уживати у томе да држите љубавну везу у тајности. Могуће је неслагање.

СТРЕЛАЦ

Ушли сте у период нестабилности у вашем љубавном животу и партнер ће захтевати више слободе за себе. То је тренд који је почео пре неког времена, али ово је последња недеља у којој ће владати, па издржите још мало.

ЈАРАЦ

Више ћете размишљати о свом љубавном животу, где сте сад и шта желите од односа, а мање предузимати конкретне радње које би обезбедиле реалан напредак. Због тога је наредна недеља период у коме неће бити нарочито битних доживљаја.

ВОДОЛИЈА

Упознаћете нове и интересантне особе које ће вас заинтригирати. То у старту неће деловати као прилике за романсу, али не треба их отписати. Пријатељски односи се често трансформишу у романтичне, па се то с временом може десити и са овим контактима.

РИБЕ

Бићете окупирани неким сасвим другим стварима, а љубав ће бити потиснута у други план. Можда ће вас животне околности на то натерати, али у сваком случају, у наредном периоду не можете очекивати значајан напредак у љубавном животу.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas