Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп до 4. новембра! Бикове привлаче моћне особе, Ваге бациле око на разведену особу, а ево ко нема среће у љубави

Венера, планета љубави, налази се у Девици, где повољно утиче на Бикове, Девице и Јарчеве.

1698484987_shutterstock_352599491.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Бићете врло страствени, па ће вам физички контакт са партнером бити од највеће важности. Занемарићете емотивну и менталну компатибилност у односу све док је на физичком плану све по вашем укусу.

БИК

У наредном периоду привлачиће вас особе које поседују моћ. Небитно је да ли је особа физички моћна, финансијски, има утицаја у друштву или у послу којим се бави. То је ће вас највише фасцинирати.

БЛИЗАНЦИ

Нисте у периоду у коме сте заинтересовани за љубав. Ако сте већ у вези и посебно ако имате породицу, егзистенцијални проблеми би могли да створе негативну атмосферу. Најбоље је да смањите очекивања.

РАК

Преплавиће вас разне несигурности, због чега ће вам бити још теже да се отворите за љубав и уопште према блиским особама. Ипак, околности ће се наместити тако да ћете бити приморани да се суочите са проблемима.

ЛАВ

Сигуран је сусрет са неким ко ће вас заинтересовати или с неким кога већ знате и волите. Недеља неће бити у знаку љубави, али свакако можете да остварите известан напредак. Ако сте у вези, водите рачуна да не упадате у расправу с партнером.

ДЕВИЦА

Све ће почети да се одиграва много спорије него што желите. Могућа је и извесна стагнација у љубавном животу, због које нећете знати на чему сте и шта даље. Немојте да се оптерећујете, него сачекајте боље време за љубав.

ВАГА

Могуће је да ће вам се допасти неко ко је разведен или неко у процесу развода. Остварићете доста нових контаката, али ће особе које теже слободи бити оне које ће вас заинтересовати. То можда и није најбоља препорука, али ви ћете тако бирати.

ШКОРПИЈА

Можда ће вас околности живота раздвојити од некога кога волите или симпатишете. Изабрана особа би могла да отпутује или би чак могао да вам се допадне неко ко живи далеко. Из тог разлога вам неће бити лако да остварите задовољавајућу везу.

СТРЕЛАЦ

Наредни период је такав да ће у вашем љубавном животу све зависити од тога какву комуникацију имате са партнером или особом која вам се допада. Ако на том плану све буде функционисало, и ваш љубавни живот ће бити добар.

ЈАРАЦ

Жудећете за сређеним и стабилним љубавним животом и то ће вам једино бити важно. Иначе ћете занемарити партнера или он вас, али све док је форма испоштована, нећете имати никаквих замерки. Ипак, постићи стабилност уопште неће бити лако.

ВОДОЛИЈА

Нажалост, у наредном периоду нећете имати среће у љубави. Могуће је да ћете бити врло незадовољни без обзира на то да ли сте сами или сте у вези. Могуће су и свађе са партнером и уопште неслагање.

РИБЕ

Бићете превише окупирани неким другим стварима у животу, а љубав ће пасти у други, можда и трећи план. Ако сте већ у вези, могући су проблеми због ваше заузетости или незаинтересованости. У сваком случају, пред вама је не баш позитивна недеља.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas