Oglas
· · Komentari: 0

LJubavni horoskop do 4. novembra! Bikove privlače moćne osobe, Vage bacile oko na razvedenu osobu, a evo ko nema sreće u ljubavi

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Devici, gde povoljno utiče na Bikove, Device i Jarčeve.

1698484987_shutterstock_352599491.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN

Bićete vrlo strastveni, pa će vam fizički kontakt sa partnerom biti od najveće važnosti. Zanemarićete emotivnu i mentalnu kompatibilnost u odnosu sve dok je na fizičkom planu sve po vašem ukusu.

BIK

U narednom periodu privlačiće vas osobe koje poseduju moć. Nebitno je da li je osoba fizički moćna, finansijski, ima uticaja u društvu ili u poslu kojim se bavi. To je će vas najviše fascinirati.

BLIZANCI

Niste u periodu u kome ste zainteresovani za ljubav. Ako ste već u vezi i posebno ako imate porodicu, egzistencijalni problemi bi mogli da stvore negativnu atmosferu. Najbolje je da smanjite očekivanja.

RAK

Preplaviće vas razne nesigurnosti, zbog čega će vam biti još teže da se otvorite za ljubav i uopšte prema bliskim osobama. Ipak, okolnosti će se namestiti tako da ćete biti primorani da se suočite sa problemima.

LAV

Siguran je susret sa nekim ko će vas zainteresovati ili s nekim koga već znate i volite. Nedelja neće biti u znaku ljubavi, ali svakako možete da ostvarite izvestan napredak. Ako ste u vezi, vodite računa da ne upadate u raspravu s partnerom.

DEVICA

Sve će početi da se odigrava mnogo sporije nego što želite. Moguća je i izvesna stagnacija u ljubavnom životu, zbog koje nećete znati na čemu ste i šta dalje. Nemojte da se opterećujete, nego sačekajte bolje vreme za ljubav.

VAGA

Moguće je da će vam se dopasti neko ko je razveden ili neko u procesu razvoda. Ostvarićete dosta novih kontakata, ali će osobe koje teže slobodi biti one koje će vas zainteresovati. To možda i nije najbolja preporuka, ali vi ćete tako birati.

ŠKORPIJA

Možda će vas okolnosti života razdvojiti od nekoga koga volite ili simpatišete. Izabrana osoba bi mogla da otputuje ili bi čak mogao da vam se dopadne neko ko živi daleko. Iz tog razloga vam neće biti lako da ostvarite zadovoljavajuću vezu.

STRELAC

Naredni period je takav da će u vašem ljubavnom životu sve zavisiti od toga kakvu komunikaciju imate sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Ako na tom planu sve bude funkcionisalo, i vaš ljubavni život će biti dobar.

JARAC

Žudećete za sređenim i stabilnim ljubavnim životom i to će vam jedino biti važno. Inače ćete zanemariti partnera ili on vas, ali sve dok je forma ispoštovana, nećete imati nikakvih zamerki. Ipak, postići stabilnost uopšte neće biti lako.

VODOLIJA

Nažalost, u narednom periodu nećete imati sreće u ljubavi. Moguće je da ćete biti vrlo nezadovoljni bez obzira na to da li ste sami ili ste u vezi. Moguće su i svađe sa partnerom i uopšte neslaganje.

RIBE

Bićete previše okupirani nekim drugim stvarima u životu, a ljubav će pasti u drugi, možda i treći plan. Ako ste već u vezi, mogući su problemi zbog vaše zauzetosti ili nezainteresovanosti. U svakom slučaju, pred vama je ne baš pozitivna nedelja.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas