Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ДО 9. СЕПТЕМБРА: Јарчеви започињу АФЕРУ, Рибе улазе у ВЕЗУ НА ДАЉИНУ

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене наредне недеље

1693644925_shutterstock_2018781797.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера, планета љубави, излази из ретроградног хода 4. септембра, тако да нас очекује стабилизација на емотивном плану.

ОВАН

Наредне недеље ћете пре свега бити усмерени на индиректан контакт са другима, што значи да ћете комуницирати са људима преко друштвених мрежа и интернета. Могуће је да ћете започети неку платонску виртуелну везу.

БИК

Наредни период ће бити доста нестабилан. Нећете марити за то да угодите било коме, што је заиста радикална промена у вашем случају, која може изазвати негативне последице колико год да је оправдана.

БЛИЗАНЦИ

 Могуће је да ћете имати контакт са неким људима који имају другачије склоности од ваших и да ће то вама бити занимљиво. Интересовање ће пре свега бити интелектуално, али тако код вас све почиње. Свакако ћете научити нешто о себи ако већ не о другима.

РАК

Направићете нагле одлуке у вези вашег живота и љубави, што није својствено вама. Ипак, имаћете јаку потребу да доживите неку промену, коју вероватно нећете сами иницирати већ изазвати реакцију и тако постићи оно што желите.

ЛАВ

Уживаћете и напредовати када је у питању љубав. То је тренд који је започео још претходне недеље и наставиће се и ове. Шта год да се дешава у вашем животу, знаћете да можете да све решите у разговору са партнером јер ће ваше способности комуникације и разумевања ствари бити на високом нивоу.

ДЕВИЦА

Налазите у нешто повољнијем периоду за љубав. Имаћете добру комуникацију са партнером, и иако особа коју волитепролази кроз тежи период живота, разумевање и разговор ће вам помоћи да се зближите на једном сасвим новом нивоу.

ВАГА

 Ви сте прошли кроз помало турбулентан период и изашли из њега целог срца. Ове недеље ћете се вероватно врло изненадно заљубити. Неће вам бити тешко да заборавите прошлост и да се окренете будућности и новим приликама.

ШКОРПИЈА

 У последње време вам је тешко да се повежете са другима, и посебно изабраном особом. Збот тога патите али нисте у стању да промените ишта. Наредне недеље се може десити нешто што ће барем на кратко променити вашу ситуацију.

СТРЕЛАЦ

У наредном периоду ћете могуће наћи неку нову љубав. Ако сте у дужој вези, биће вам досадна рутина исте и тражићете узбуђења. Могуће је да ћете покушати да пробудите ватру у својој вези или да ће ваша осећања бити пробуђена у контакту са неком новом особом.

ЈАРАЦ

Изгледа да ћете бити расположени за то да прекршите правила, а могуће је да ћете налетети на неког ко је исто тако бунтован као и ви. Могуће је да ћете започети аферу са неким с ким то не би требали, и да ће то изазвати осуду околине.

ВОДОЛИЈА

Могуће је да ћете наредне недеље изненадити сами себе, а сасвим је сигурно да ћете изненадити људе око вас, а пре свих особу са којом сте или с којом желите да будете. Усвојићете нов приступ романтичној љубави, што ће збунити изабрану особу.

РИБЕ

 У наредном периоду је ,огућа веза на даљину или веза са неким ко је далеко, могуће у иностранству. Види се да ћете бити раздвојени од изабране особе, и да ће то бити последица неких околности над којима немате контролу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas