Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. SEPTEMBRA: Jarčevi započinju AFERU, Ribe ulaze u VEZU NA DALJINU

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene naredne nedelje

1693644925_shutterstock_2018781797.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Venera, planeta ljubavi, izlazi iz retrogradnog hoda 4. septembra, tako da nas očekuje stabilizacija na emotivnom planu.

OVAN

Naredne nedelje ćete pre svega biti usmereni na indirektan kontakt sa drugima, što znači da ćete komunicirati sa ljudima preko društvenih mreža i interneta. Moguće je da ćete započeti neku platonsku virtuelnu vezu.

BIK

Naredni period će biti dosta nestabilan. Nećete mariti za to da ugodite bilo kome, što je zaista radikalna promena u vašem slučaju, koja može izazvati negativne posledice koliko god da je opravdana.

BLIZANCI

 Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim ljudima koji imaju drugačije sklonosti od vaših i da će to vama biti zanimljivo. Interesovanje će pre svega biti intelektualno, ali tako kod vas sve počinje. Svakako ćete naučiti nešto o sebi ako već ne o drugima.

RAK

Napravićete nagle odluke u vezi vašeg života i ljubavi, što nije svojstveno vama. Ipak, imaćete jaku potrebu da doživite neku promenu, koju verovatno nećete sami inicirati već izazvati reakciju i tako postići ono što želite.

LAV

Uživaćete i napredovati kada je u pitanju ljubav. To je trend koji je započeo još prethodne nedelje i nastaviće se i ove. Šta god da se dešava u vašem životu, znaćete da možete da sve rešite u razgovoru sa partnerom jer će vaše sposobnosti komunikacije i razumevanja stvari biti na visokom nivou.

DEVICA

Nalazite u nešto povoljnijem periodu za ljubav. Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom, i iako osoba koju voliteprolazi kroz teži period života, razumevanje i razgovor će vam pomoći da se zbližite na jednom sasvim novom nivou.

VAGA

 Vi ste prošli kroz pomalo turbulentan period i izašli iz njega celog srca. Ove nedelje ćete se verovatno vrlo iznenadno zaljubiti. Neće vam biti teško da zaboravite prošlost i da se okrenete budućnosti i novim prilikama.

ŠKORPIJA

 U poslednje vreme vam je teško da se povežete sa drugima, i posebno izabranom osobom. Zbot toga patite ali niste u stanju da promenite išta. Naredne nedelje se može desiti nešto što će barem na kratko promeniti vašu situaciju.

STRELAC

U narednom periodu ćete moguće naći neku novu ljubav. Ako ste u dužoj vezi, biće vam dosadna rutina iste i tražićete uzbuđenja. Moguće je da ćete pokušati da probudite vatru u svojoj vezi ili da će vaša osećanja biti probuđena u kontaktu sa nekom novom osobom.

JARAC

Izgleda da ćete biti raspoloženi za to da prekršite pravila, a moguće je da ćete naleteti na nekog ko je isto tako buntovan kao i vi. Moguće je da ćete započeti aferu sa nekim s kim to ne bi trebali, i da će to izazvati osudu okoline.

VODOLIJA

Moguće je da ćete naredne nedelje iznenaditi sami sebe, a sasvim je sigurno da ćete iznenaditi ljude oko vas, a pre svih osobu sa kojom ste ili s kojom želite da budete. Usvojićete nov pristup romantičnoj ljubavi, što će zbuniti izabranu osobu.

RIBE

 U narednom periodu je ,oguća veza na daljinu ili veza sa nekim ko je daleko, moguće u inostranstvu. Vidi se da ćete biti razdvojeni od izabrane osobe, i da će to biti posledica nekih okolnosti nad kojima nemate kontrolu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas