Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП од 22. ДО 28. ЈАНУАРА: Који знаци ће осетити ватру страсти, а који ће се отворити за дубоку везу?

Прочитајте више о љубавним изазовима и слатким тренуцима који вас очекују у недељи која је пред вама.

1705928383_2dd8a4694796884d6ed9218523abe1c504aa3a48.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Љубавни хороскоп од 22. до 28. јануара 2024. године.

Ован

Ова недеља ће бити изузетно романтична за Овна. Обратите пажњу на мале ствари које вам партнер шаље као знак пажње. Слободни Ован би могао да доживи неочекивани сусрет који ће променити њихов поглед на љубав.

Бик

Бик ће осетити додатну привлачност према партнеру. Недеља је повољна за заједничке пројекте и планирање будућности. Самци Бикови би требало да проводе више времена међу пријатељима, где би могли да нађу посебну особу.

Близанци

Близанци ће уживати у комуникацији са својим партнером, али пазите да не пропусте неке суптилне знаке љубави. Слободни Близанци би могли да се заљубе у некога ко им је већ близак.

Рак

Ракови ће ове недеље бити посебно емотивни и осетљиви. Партнеру ће бити потребна додатна подршка, а заједнички тренуци ће бити изузетно важни. Слободни Ракови би се могли заљубити на радном месту или кроз заједничке активности.

Лав

Лавови ће заблистати у друштву својих партнера, дајући им додатну пажњу и љубав. Слободни Лавови би требало да се отворе за нова познанства, јер би у њихов живот могао да уђе неко посебан.

Девица

Девице ће ове недеље имати прилику да разјасне неке неспоразуме у вези. Комуникација ће бити кључна за јачање односа. Слободне Девице могу да очекују неко занимљиво познанство кроз заједничка интересовања.

Вага

Ваге ће уживати у хармоничном односу са својим партнером. Недеља је повољна за романтичне гестове и изражавање осећања. Слободне Ваге могу очекивати позитивне помаке на љубавном плану.

Шкорпија

Шкорпије ће ове недеље доживети снажну везу са својим партнером, посебно емоционалну. Обратите пажњу на своја унутрашња осећања и будите спремни да их поделите са вољеном особом. Сингл Шкорпије могу привући пажњу некога ко дели њихове страсти.

Стрелац

Стрелци ће осећати снажну потребу за слободом, али ће истовремено тражити емотивну везу. Разговарајте са својим партнером о својим осећањима. Слободни Стрелци могу доживети необичан, али узбудљив сусрет.

Јарац

Јарчеви ће се осећати посебно амбициозно у љубави. Постављање заједничких циљева са својим партнером ојачаће њихову везу. Самци Јарчеви би могли да привуку пажњу некога ко дели њихова професионална интересовања.

Водолија

Водолије ће ове недеље бити инспирисане да истраже нове аспекте љубави. Нека вас авантуризам одведе у занимљиве ситуације са својим партнером. Слободне Водолије могу доживети необичан, али узбудљив сусрет.

Риба

Рибе ће ове недеље бити посебно интуитивне и осетљивена потребе својих партнера. Изразите своја осећања и будите отворени за емоционалну интимност. Самце Рибе могу искусити дубоку везу са неким ко дели њихове духовне вредности.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas