Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP od 22. DO 28. JANUARA: Koji znaci će osetiti vatru strasti, a koji će se otvoriti za duboku vezu?

Pročitajte više o ljubavnim izazovima i slatkim trenucima koji vas očekuju u nedelji koja je pred vama.

1705928383_2dd8a4694796884d6ed9218523abe1c504aa3a48.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

LJubavni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine.

Ovan

Ova nedelja će biti izuzetno romantična za Ovna. Obratite pažnju na male stvari koje vam partner šalje kao znak pažnje. Slobodni Ovan bi mogao da doživi neočekivani susret koji će promeniti njihov pogled na ljubav.

Bik

Bik će osetiti dodatnu privlačnost prema partneru. Nedelja je povoljna za zajedničke projekte i planiranje budućnosti. Samci Bikovi bi trebalo da provode više vremena među prijateljima, gde bi mogli da nađu posebnu osobu.

Blizanci

Blizanci će uživati u komunikaciji sa svojim partnerom, ali pazite da ne propuste neke suptilne znake ljubavi. Slobodni Blizanci bi mogli da se zaljube u nekoga ko im je već blizak.

Rak

Rakovi će ove nedelje biti posebno emotivni i osetljivi. Partneru će biti potrebna dodatna podrška, a zajednički trenuci će biti izuzetno važni. Slobodni Rakovi bi se mogli zaljubiti na radnom mestu ili kroz zajedničke aktivnosti.

Lav

Lavovi će zablistati u društvu svojih partnera, dajući im dodatnu pažnju i ljubav. Slobodni Lavovi bi trebalo da se otvore za nova poznanstva, jer bi u njihov život mogao da uđe neko poseban.

Devica

Device će ove nedelje imati priliku da razjasne neke nesporazume u vezi. Komunikacija će biti ključna za jačanje odnosa. Slobodne Device mogu da očekuju neko zanimljivo poznanstvo kroz zajednička interesovanja.

Vaga

Vage će uživati u harmoničnom odnosu sa svojim partnerom. Nedelja je povoljna za romantične gestove i izražavanje osećanja. Slobodne Vage mogu očekivati pozitivne pomake na ljubavnom planu.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje doživeti snažnu vezu sa svojim partnerom, posebno emocionalnu. Obratite pažnju na svoja unutrašnja osećanja i budite spremni da ih podelite sa voljenom osobom. Singl Škorpije mogu privući pažnju nekoga ko deli njihove strasti.

Strelac

Strelci će osećati snažnu potrebu za slobodom, ali će istovremeno tražiti emotivnu vezu. Razgovarajte sa svojim partnerom o svojim osećanjima. Slobodni Strelci mogu doživeti neobičan, ali uzbudljiv susret.

Jarac

Jarčevi će se osećati posebno ambiciozno u ljubavi. Postavljanje zajedničkih ciljeva sa svojim partnerom ojačaće njihovu vezu. Samci Jarčevi bi mogli da privuku pažnju nekoga ko deli njihova profesionalna interesovanja.

Vodolija

Vodolije će ove nedelje biti inspirisane da istraže nove aspekte ljubavi. Neka vas avanturizam odvede u zanimljive situacije sa svojim partnerom. Slobodne Vodolije mogu doživeti neobičan, ali uzbudljiv susret.

Riba

Ribe će ove nedelje biti posebno intuitivne i osetljivena potrebe svojih partnera. Izrazite svoja osećanja i budite otvoreni za emocionalnu intimnost. Samce Ribe mogu iskusiti duboku vezu sa nekim ko deli njihove duhovne vrednosti.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas