Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп за август 2022. године: Ваге ће бити отворене за ФЛЕРТ, а Шкорпије ће ући у ТАЈНУ везу

Погледајте шта вам доноси август на љубавном плану

1659103695_starry-sky-2533009_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У августу многе знакове очекују турбулентна дешавања на љубавном плану. Неки ће пронаћи нове љубави, неки ће запловити у тајне везе, док ће неки уживати у лепим тренуцима са партнерима. Свакако, наредни месец ће бити пун промена и занимљивих дешавања.

Ован

Слободни Овнови овог месца остварују контак који има подршку планета! Заузети нека се фокусирају на партнера и нека се науче стрпљењу. Не морате увек на прву лопту да реагујете.

Бик

Били заузети или слободнИ. Особа из прошлости се враћа у ваш живот. Долази са конкретним предлогом. Без обзира на све, ви је сасушајте и тек онда донесите одлуку.

Близанци

У љубави вам следе лепи тренуци са партнером. Они који у овом месецу идете на одмор имаћете чаробне тренутке. Слободни ће преко пријатеља упознати особу која ће у њима пробудити велику страст.

Рак

Претстоји вам период пун турбуленција када је љубав у питању. Немојте пре септембра доносити коначну одлуку. Слободни Ракови ће имати удвараче али вас нико неће посебно привући.

Лав

Плените овог месеца! Ваше самопуздање је највишем нивоу. Они који имају партнера ће уживати у љубави, а слободни ће бити неодољиви за супротни пол.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: Водолије нек се ЧУВАЈУ СПЛЕТКИ, Рибама се ПОСЛОВНЕ ПРИЛИКЕ САМО НИЖУ ЈЕДНА ЗА ДРУГОМ

Девица

Поједине Девице због трзавица у вези могу донети одлуку да се дистанцирају од партнера. Слободне Девице сву своју пажњу усмеравају на посао, тј каријеру.

Вага

Слободне Ваге ће бити отворене за флерт. Уживаћате у завођењу али се може десити да се упустите у страсну забрањену везу са особом са посла. Заузете Ваге своју енергију усмеравају на посао што њиховом партнеру заиста смета.

Шкорпија

Дефинитивно ако нисте задовољни у односу, ви га прекините. Не морате ба буран начин већ кроз разговор. Слободне Шкорпије улазе у тајну везу са колегом са посла.

Стрелац

Почетак месеца свим Стрелчевима ствара одбојност када је љубав у путању. Ситуација се поправља крајем месеца када постајете нежни и романтични. Слободни могу да остваре лепу везу са особом коју су упознали преко посла.

Јарац

Задовољни сте вашим целокупним животом. Нема већих дешавања када је љубав у питању. Ви овај месец уживате сами са собом.

Водолија

За слодобне Водолије ово је занимљив месец. Љубав долази нагло и ви улазите у везу. Колико год да сте одушевљени немојте одмах улазити у брак или заједнички живот. Заузети ће уживати у љубави и мирном животу.

Рибе

Поједине Рибе су се удаљиле од партнера. Овог месеца ваш љубавни живот добија ново “одело” и све креће на боље! Слободне Рибе улазе у везу са блиским пословним партнером.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas