Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ФЕБРУАР: Нерешени односи из прошлости, нове особе које ће вам привући пажњу - Сваком знаку следи промена

Шта доноси фебруар хороскопским знацима када је љубав у питању?

1675347344_shutterstock_1259255539.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Најбитнији моменат који боји фебруар месец су промене. Љубавни живот биће на провери. Свађе, распараве, расејаност и мањак концентрације имаћемо сви. Само јаки и квалитетни односи опстају. За то је посебно задужен пун Месец у Лаву почетком месеца и млад Месец у Рибама који је на крају фебруара. Полако и мирно ако је икако могуће.

Ован

Заузетим Овновима нерешени проблеми из прошлости долазе на врата. Не бежите већ се суочите са њима. Слободни упознају особу преко посла, али је особа из иностранства. Љубав на даљину можда за вас није најбоља опција. Размислите.

Бик

Заузети Бикови више немају тензију у односу. Сада долази леп месец пун љубави и пажње. Слободни ће имати прилику да уђу у везу, али у први мах вам та особа неће привући пажњу. Ипак дајте шансу нећете се покајати.

Близанци

Слободни Близанци дефинитивно на путовању или мини-одмору улазе у лепу и стабилну везу. Заузети нека поведу рачуна у комуникацији јер ту може доћи до проблема.

Рак

Свађе и несугласице овог месеца долазе због треће особе која се меша у ваш однос. Станите томе на пут конкретним и оштрим разговором. Слободни преко пријатеља ступају у контак, а даљи развој односа зависи од вас.

Лав

Због пословних обавеза партнер се осећа запостављено. Само у том сегменту поведите рачуна. Слободни Лавови траже савршенство. Застаните и свхатите да ни ви нисте савршени.,

Девица

Заузете Девице ће уживати у пажњи партнера. Немојте само бити ситничави и очекивати нереалне ствари већ подржите партнера. Слободни нису задовљни својим личним унутрашњим стањем и не желе да пуштају људе у живот.

Вага

Заузете Ваге већ дужи период имају флерт на послу. То вама прија, али друга страна није спремна на компромисе. Слободне Ваге маштају о особи из прошлости.

Шкорпија

Право време да се подвуче црта ако нешто не иде. Не плашите се самоће јер неће дуго потрајати! Слододне Шкорпије су саме јер тако желе.

Стрелац

Бриге око посла и анксиозност се преливају на везу. У том односу је све океј, али ваше ментално стање није. Порадите на томе. Слободни преко пријатеља или на краћем путу ступају у комуникацију са особом у коју се заљубљују преко речи.

Јарац

Туга која је присутна у вама је последица нерешених ствари из прошлисти. Пун Месец доноси кулминацију. Пустите да све изађе из вас.

Водолија

Партнер улази свесно у свађе са вама. Запитајте се зашто је тако? Већ дуже време покушава да прича са вама, али вас једноставно нема. Пун Месец је окидач тада се примирите и лепо поразговарајте. Слободни преко друштвених веза упознају особу.

Рибе

Промене на послу вам праве промене у љубавном животу. Били заузети или не дефинитивно улазите у неки облик везе са особом која је повезана са вашим новим или старим послом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas