· · Komentari: 0

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Nerešeni odnosi iz prošlosti, nove osobe koje će vam privući pažnju - Svakom znaku sledi promena

Šta donosi februar horoskopskim znacima kada je ljubav u pitanju?

1675347344_shutterstock_1259255539.jpg
Foto: Shutterstock

Najbitniji momenat koji boji februar mesec su promene. LJubavni život biće na proveri. Svađe, rasparave, rasejanost i manjak koncentracije imaćemo svi. Samo jaki i kvalitetni odnosi opstaju. Za to je posebno zadužen pun Mesec u Lavu početkom meseca i mlad Mesec u Ribama koji je na kraju februara. Polako i mirno ako je ikako moguće.

Ovan

Zauzetim Ovnovima nerešeni problemi iz prošlosti dolaze na vrata. Ne bežite već se suočite sa njima. Slobodni upoznaju osobu preko posla, ali je osoba iz inostranstva. LJubav na daljinu možda za vas nije najbolja opcija. Razmislite.

Bik

Zauzeti Bikovi više nemaju tenziju u odnosu. Sada dolazi lep mesec pun ljubavi i pažnje. Slobodni će imati priliku da uđu u vezu, ali u prvi mah vam ta osoba neće privući pažnju. Ipak dajte šansu nećete se pokajati.

Blizanci

Slobodni Blizanci definitivno na putovanju ili mini-odmoru ulaze u lepu i stabilnu vezu. Zauzeti neka povedu računa u komunikaciji jer tu može doći do problema.

Rak

Svađe i nesuglasice ovog meseca dolaze zbog treće osobe koja se meša u vaš odnos. Stanite tome na put konkretnim i oštrim razgovorom. Slobodni preko prijatelja stupaju u kontak, a dalji razvoj odnosa zavisi od vas.

Lav

Zbog poslovnih obaveza partner se oseća zapostavljeno. Samo u tom segmentu povedite računa. Slobodni Lavovi traže savršenstvo. Zastanite i svhatite da ni vi niste savršeni.,

Devica

Zauzete Device će uživati u pažnji partnera. Nemojte samo biti sitničavi i očekivati nerealne stvari već podržite partnera. Slobodni nisu zadovljni svojim ličnim unutrašnjim stanjem i ne žele da puštaju ljude u život.

Vaga

Zauzete Vage već duži period imaju flert na poslu. To vama prija, ali druga strana nije spremna na kompromise. Slobodne Vage maštaju o osobi iz prošlosti.

Škorpija

Pravo vreme da se podvuče crta ako nešto ne ide. Ne plašite se samoće jer neće dugo potrajati! Slododne Škorpije su same jer tako žele.

Strelac

Brige oko posla i anksioznost se prelivaju na vezu. U tom odnosu je sve okej, ali vaše mentalno stanje nije. Poradite na tome. Slobodni preko prijatelja ili na kraćem putu stupaju u komunikaciju sa osobom u koju se zaljubljuju preko reči.

Jarac

Tuga koja je prisutna u vama je posledica nerešenih stvari iz prošlisti. Pun Mesec donosi kulminaciju. Pustite da sve izađe iz vas.

Vodolija

Partner ulazi svesno u svađe sa vama. Zapitajte se zašto je tako? Već duže vreme pokušava da priča sa vama, ali vas jednostavno nema. Pun Mesec je okidač tada se primirite i lepo porazgovarajte. Slobodni preko društvenih veza upoznaju osobu.

Ribe

Promene na poslu vam prave promene u ljubavnom životu. Bili zauzeti ili ne definitivno ulazite u neki oblik veze sa osobom koja je povezana sa vašim novim ili starim poslom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.